مالتا

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: لیچتنستین , آلمان, اتریش, اسلوونی, اسپانیا, ایتالیا, بلژیک, سویس, فرانسه, لوکزامبورگ, هلند, پرتغال, یونان.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


لیچتنستین , آرژانتین, آلمان, آنتیگوا و باربودا, آندورا, اتریش, اروگوئه, استرالیا, استونی, اسرائيل, اسلواکی, اسپانیا, السالوادور, انگلستان, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, برزیل, برونئی, بلغارستان, بلژیک, بولیوی, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سان مارینو, سوئد, سویس, شهر واتیکان, شیلی, فرانسه, فنلاند, قبرس, لتونی, لوکزامبورگ, لیتوانی, مالتا, مالزی, مجارستان, موناکو, مکزیک, نروژ, نیوزیلند, نیکاراگوئه, هلند, هندوراس, ونزوئلا, پاراگوئه, پاناما, ژاپن, کاستاریکا, کانادا, کره جنوبی, کره شمالی, کرواسی, گواتمالا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • پرداخت هزینه ویزا
3
  • ویزای توریستی: 30 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 29 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 15 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت مالتا در کشورتان تماس بگیرید.
 
مالتاآموزشگاه های زبان معتبر در


مالتا - مدارس زبان: اسلما  جزیرا  خلیج سن پاول  سن ژولیان  مسیدا  والتا  گزو 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (2 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

2
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (58 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

3
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (37 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

4
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (54 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

5
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (14 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در مالتا
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری