مکزیک

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: ایالات متحده, کانادا.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • 1 عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
3
  • ویزای توریستی: 30 € 180 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 60 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 2 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت مکزیک در کشورتان تماس بگیرید.
 
مکزیکآموزشگاه های زبان معتبر در


مکزیک - مدارس زبان: پلایا دل کارمن  پورتو اهکوندیو  پورتو والارتا  کوارتارو  گوادالاخارا  گوانجواتو 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (2 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

2
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (11 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

3
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (32 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

4
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (1 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در مکزیک
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری