نیوزیلند

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


لیچتنستین , آرژانتین, آفریقای جنوبی, آلمان, آندورا, اتریش, اروگوئه, استرالیا, اسرائيل, اسپانیا, امارات متحده عربی, انگلستان, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, بحرین, برزیل, برونئی, بلغارستان, بلژیک, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سنگاپور, سوئد, سوازیلند, شهر واتیکان, شیلی, عربستان سعودی, عمان, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مالتا, مالزی, مجارستان, موناکو, مکزیک, نروژ, هلند, ژاپن, کانادا, کره شمالی, کویت, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • 1 عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
3
  • ویزای توریستی: 90-180 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 60 EUR
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت نیوزیلند در کشورتان تماس بگیرید.
 
نیوزیلندآموزشگاه های زبان معتبر در


نیوزیلند - مدارس زبان: اوکلند  همیلتون  کریست چرچ  کویینز تاون 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (17 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

2
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (7 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

3
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (37 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

4
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (27 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در نیوزیلند
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری