پرو

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: اکوادور, بولیوی, شیلی.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


لیچتنستین , آرژانتین, آفریقای جنوبی, آلمان, آنتیگوا و باربودا, آندورا, اتریش, استرالیا, اسرائيل, اسپانیا, السالوادور, اندونزی, انگلستان, اکوادور, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, باربادوس, باهاما, برزیل, برونئی, بلغارستان, بلژیک, بلیز, بولیوی, تایلند, تایوان, ترینیداد و توباگو, تونگا, تووالو, جامائیکا, جبل الطارق, جزایر سلیمان, جزایر مارشال, جزایر ویرجین بریتانیا, جمهوری دومینیکن, دانمارک, دومینیکا, رومانی, ساموآ, سان مارینو, سنت لوسیا, سنت کیتس و نویس, سنگاپور, سوئد, سوازیلند, شهر واتیکان, شیلی, فرانسه, فنلاند, فیجی, فیلیپین, لوکزامبورگ, مالتا, مالزی, مجارستان, موناکو, مکزیک, میکرونزی, نائورو, نروژ, نیوئه, نیوزیلند, نیکاراگوئه, هائیتی, هلند, هندوراس, وانواتو, ونزوئلا, پاراگوئه, پالائو, پاناما, پاپوآ گینه نو, ژاپن, کاستاریکا, کانادا, کره شمالی, کلمبیا, کیریباتی, گرانادا, گواتمالا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
3
  • ویزای توریستی: 90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 60 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 1 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت پرو در کشورتان تماس بگیرید.
 
پروآموزشگاه های زبان معتبر در


پرو - مدارس زبان: لیما  کوزکو 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (9 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

2
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (4 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در پرو
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری