سوئد

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: لیچتنستین , آلمان, آندورا, اتریش, اسپانیا, انگلستان, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, بلغارستان, بلژیک, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سوئد, سویس, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مالتا, مجارستان, موناکو, نروژ, هلند, یونان.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


لیچتنستین , آرژانتین, آلمان, آندورا, اتریش, اروگوئه, استرالیا, اسپانیا, السالوادور, انگلستان, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, برزیل, برونئی, بلغارستان, بلژیک, بولیوی, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سان مارینو, سنگاپور, سوئد, سویس, شیلی, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مالتا, مالزی, مجارستان, موناکو, مکزیک, نروژ, نیوزیلند, نیکاراگوئه, هلند, هندوراس, ونزوئلا, پاراگوئه, پاناما, ژاپن, کاستاریکا, کانادا, کره شمالی, کرواسی, گواتمالا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • نامه تمبر خورده به همراه آدرس برای درخواست پستی
  • بیمه
3
  • ویزای توریستی: 30-90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 60 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 7-60 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت سوئد در کشورتان تماس بگیرید.
 
سوئدآموزشگاه های زبان معتبر در

اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در سوئد
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری