سویس

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: لیچتنستین , استرالیا, اسپانیا, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, بلژیک, جمهوری چک, دانمارک, سان مارینو, سوئد, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مالتا, مجارستان, موناکو, نروژ, هلند, پرتغال, گرجستان, یونان.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


آرژانتین, آفریقای جنوبی, آلمان, آندورا, اتریش, استرالیا, اسرائيل, اسپانیا, انگلستان, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, برزیل, برونئی, بلغارستان, بلژیک, تووالو, جبل الطارق, جزایر سلیمان, دانمارک, رومانی, سان مارینو, سنگاپور, سوئد, شهر واتیکان, فرانسه, فنلاند, فیجی, لوکزامبورگ, مالتا, مالزی, مجارستان, موناکو, مکزیک, نروژ, نیوزیلند, هلند, ژاپن, کانادا, کره شمالی, کرواسی, کیریباتی, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
3
  • ویزای توریستی: 90 روزها.
  • : 90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 15-20 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 1 روزها
  • : 1 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت سویس در کشورتان تماس بگیرید.
 
سویسآموزشگاه های زبان معتبر در


سویس - مدارس زبان: بازل  زوریخ  ژنو 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (5 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در سویس
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری