USA

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
You do not require a visa if you comply with ALL the following 3 points: You will then not require a visa, but you still need to fill in before departure the "Electronic System for Travel Authorization (ESTA)", what you can do conveniently online at https://esta.cbp.dhs.gov/esta/esta.html?language=en


In all other cases you will require a visa. As a language student with over 16 hours/week you will have to apply for a student visa. The school will send you after enrollment the SEVIS I-20 form, which you will need for the visa application. ESTA is not required if you enter with a visa.


Countries of Visa Waiver Program:


لیچتنستین , آلمان, آندورا, اتریش, استرالیا, استونی, اسلواکی, اسلوونی, اسپانیا, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, برونئی, بلژیک, جمهوری چک, دانمارک, سان مارینو, سنگاپور, سوئد, سویس, فرانسه, فنلاند, لتونی, لوکزامبورگ, لیتوانی, مالتا, مجارستان, موناکو, نروژ, نیوزیلند, هلند, پرتغال, ژاپن, کره جنوبی

2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای زبان آموز (I20) :
  • فرم تقاضا DS-156
  • 1 اندازه گذرنامه عکس
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی که حداقل برای مدت شش ماه پس از ورود به ایالت متحده آمریکا معتبر باشد.
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت همانطور که در I-20 or DS-2019 نشان داده شده است.
  • SEVIS I-20 (سویس: برنامه ی زبان آموز و بازدیدکننده تبادلی) یا SEVIS DS-2019 صادره از دانشکده، آموزشگاه یا دانشگاهی در ایالات متحده آمریکا
  • اطلاعات تماس و سابقه ی کار از 0158M.DS-
  • لازم است آقایان 16 تا 45 ساله فرم را تکمیل نمایند. DS-0157.
  • رسید هزینه ی پردازش ویزا، اطلاعات موجود در کنسولگری یا در وب سایت کنسولگری
  • رسید هزینه ی سویس. می توانید هزینه ی سویس را بصورت آنلاین در وب سایت رسمی https://www.fmjfee.com/i901fee/ پرداخت کنید
نامه ی پذیرش، مدرک نمره ی آزمون تافل متقاضی، مدارک یا ریزنمرات از تحصیلات قبلی مورد نیاز نیست اما مأمور کنسول ممکن است این اطلاعات را از شما بخواهد.


ویزای توریستی:

  • فرم تقاضا
  • 1 عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • Proof of purpose of visit
  • نامه تمبر خورده به همراه آدرس برای درخواست پستی
3
Validity of Visa
  • ویزای توریستی: 180 روزها.
  • Student Visa: 180 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • Student Visa: 124 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 5-60 روزها
  • Student Visa: 5-60 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت USA در کشورتان تماس بگیرید.
 
USAآموزشگاه های زبان معتبر در


USA - مدارس زبان: اورلاندو  بورلی هیلز  بوستون  سان فرانسیسکو  سانتا مونیکا  سن دیگو  سیاتل  شیکاگو  فورت لادردال  لاس وگاس  لس آنجلس  میامی  نیواورلئان  نیویورک  هونولولو  واشنگتن دی سی   پورتلند 


Best rated language schools in USA:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (1 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

2
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (7 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

3
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (10 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

4
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (2 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

5
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (9 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در USA
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری