ونزوئلا

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


لیچتنستین , آرژانتین, آفریقای جنوبی, آلمان, آنتیل هلند, آنتیگوا و باربودا, آندورا, اتریش, اروگوئه, استرالیا, اسپانیا, انگلستان, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, باربادوس, برزیل, بلغارستان, بلژیک, بلیز, تایوان, ترینیداد و توباگو, جامائیکا, جبل الطارق, جزایر ویرجین بریتانیا, دانمارک, رومانی, سان مارینو, سنت لوسیا, سنت کیتس و نویس, سوئد, سویس, شیلی, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مالتا, مالزی, مجارستان, موناکو, مکزیک, نروژ, نیوزیلند, هلند, پاراگوئه, پاناما, ژاپن, کاستاریکا, کانادا, کرواسی, گواتمالا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • پرداخت هزینه ویزا
  • نامه تمبر خورده به همراه آدرس برای درخواست پستی
3
  • ویزای توریستی: 90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 43.8 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 3 روزها
  • : 3 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت ونزوئلا در کشورتان تماس بگیرید.
 
ونزوئلاآموزشگاه های زبان معتبر در


ونزوئلا - مدارس زبان: مریدا 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (5 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در ونزوئلا
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری