Kiina

Viisumitiedot
Passivaatimukset


Kaikilta kansallisuuksilta vaaditaan voimassaoleva passi

Viisumivaatimukset
1
Keitä viisumivaatimukset eivät koske?
Seuraavien maiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia saapuessaan maahaan turististatuksella:


Brunei, Japani, Singapore.


2
Viisumihakemuksessa vaadittavat tiedot
turistiviisumi:
  • Hakemuskaavake
  • 1 Passikuva
  • Voimassaoleva passi jossa yksi kokonaan tyhjä sivu
  • Paluulippu
  • Proof of purpose of visit
  • Viisumimaksu
3
Validity of Visa
  • turistiviisumi: 90 päivää.
4
Viisumimaksut
  • turistiviisumi: 40/60 EUR
5
Viisumin myöntämiseen vaadittava aika
  • turistiviisumi: 3 päivää
  • Student Visa: 3 päivää
6
Lähetystön yhteystiedot

Kaikki sivuilla oleva tieto on huolellisesti tutkittu oikeellisuuden takaamiseksi. Kuitenkin viisumivaatimukset muuttuvat säännöllisesti eikä niitä koskevan tiedon oikeellisuus ole koskaan takuunalaista.
 
Ennen lähtöä on suositeltavaa tarkistaa suurlähetystön verkkosivut. Lisätietoja viisumivaatimuksista voit kysyä suoraan maan Kiina suurlähetystöstä kotimaassasi.
 
Hyväksytyt kielikoulut kohteessa Kiina


Kiina - kielikoulua : Peking  Shanghai 


Best rated language schools in Kiina:

1
Entisten opiskelijoiden arvostelut: (2 arviota tästä kielikoulusta)

2
Entisten opiskelijoiden arvostelut: (81 arviota tästä kielikoulusta)

3
Entisten opiskelijoiden arvostelut: (10 arviota tästä kielikoulusta)


Lisätietoja - Arviot ja hintavertailutkaikki kielikoulut koskien maata Kiina
Minä pidin
tietoa LanguageCourse.net
  • Jose Manuel (40): KIITOS KAIKESTA. KAIKKI OLI TÄYDELLISTÄ.... lisää
  • Jesus (27): Kaikki meni loistavasti, kaikki toimi kuin macilla... lisää
  • María (28): Vietin useita viikkoja puhuen Ruben de Haron... lisää
*vaaditaan