Dominikai Köztársaság

Vízuminformáció
Útlevéllel kapcsolatos követelmények


Minden külföldi állampolgárnak érvényes útlevéllel kell rendelkeznie.

: Belgium, Egyesült Államok, Franciaország, Grúzia, Hollandia, Kanada, Luxemburg.


Vízumkövetelmények
1
Kinek nincs szüksége vízumra?
A következő országok állampolgárainak, ha turistaként lépnek be az ország területére nincs szüksége vízumra:


Argentína, Chile, Ecuador, Izland, Izrael, Japán, Koreai Köztársaság, Koreai Népi Demokratikus Köztársaság, Liechtenstein, Peru, Uruguay.


2
Vízumkérelemhez szükséges dokumentumok
Turista vízum:
  • Jelentkezési lap
  • Útlevélkép
  • Érvényes útlevél 1 teljes üres lappal
  • A tartózkodáshoz elegendő pénz bizonyítéka
  • Vízumdíj befizetés
  • Postai kérvényezés esetén bélyeggel ellátott, megcímzett válaszboríték
3
  • Turista vízum: 60 napok.
4
Vízumköltségek
  • : 115 EUR
5
A vízum kiállításához szükséges idő
  • Turista vízum: 20 napok
  • : 20 napok
6
Nagykövetség elérhetősége

Az ezen az oldalon található összes információt gondosan megvizsgáltunk. Azonban a vízumkövetelmények gyakran változnak, így a rendelkezésre bocsátott információk valósságát nem tudjuk garantálni.
 
Indulás előtt javasoljuk, hogy nézd meg a követség webhelyét. Ha a vízumkövetelményekkel kapcsolatban további kérdéseid vannak, fordulj közvetlenül Dominikai Köztársaság ország nagykövetségéhez a saját országodban.
 
Akkreditált nyelviskolák a következő országban: Dominikai Köztársaság


Dominikai Köztársaság - nyelviskolák: Santo Domingo  Sosua 


:

1
Korábbi diákok értékelései: (6 vélemény erről a nyelviskoláról)

2
Korábbi diákok értékelései: (7 vélemény erről a nyelviskoláról)


Tovább - Dominikai Köztársaság összes nyelviskolájának értékelése és ár összehasonlítása
Tetszett
A(z) LanguageCourse.net nyelviskoláról
  • Alexandra (40): A szolgáltatás nagyon jó volt.... több
  • Joachim (53): Nagyszerű munkát végeztek. Nem tudom, hogy min... több
*kötelező