Ecuador

Vízuminformáció
Útlevéllel kapcsolatos követelmények


Minden külföldi állampolgárnak érvényes útlevéllel kell rendelkeznie.

Only excemption are nationals of the following countries who may also present an alternative document of identification instead of a passport: Kolumbia.


Vízumkövetelmények
1
Kinek nincs szüksége vízumra?
A következő országok állampolgárainak, ha turistaként lépnek be az ország területére nincs szüksége vízumra:


.


2
Vízumkérelemhez szükséges dokumentumok
Turista vízum:
  • Jelentkezési lap
  • Útlevélkép
  • Érvényes útlevél 1 teljes üres lappal
  • Retúrjegy
  • A tartózkodáshoz elegendő pénz bizonyítéka
  • Vízumdíj befizetés
3
Validity of Visa
  • Turista vízum: 180 napok.
4
Vízumköltségek
  • Student Visa: 50 EUR
5
A vízum kiállításához szükséges idő
  • Turista vízum: 1 napok
6
Nagykövetség elérhetősége

Az ezen az oldalon található összes információt gondosan megvizsgáltunk. Azonban a vízumkövetelmények gyakran változnak, így a rendelkezésre bocsátott információk valósságát nem tudjuk garantálni.
 
Indulás előtt javasoljuk, hogy nézd meg a követség webhelyét. Ha a vízumkövetelményekkel kapcsolatban további kérdéseid vannak, fordulj közvetlenül Ecuador ország nagykövetségéhez a saját országodban.
 
Akkreditált nyelviskolák a következő országban: Ecuador


Ecuador - nyelviskolák: Quito 


Best rated language schools in Ecuador:

1
Korábbi diákok értékelései: (1 vélemény erről a nyelviskoláról)


Tovább - Ecuador összes nyelviskolájának értékelése és ár összehasonlítása
Tetszett
A(z) LanguageCourse.net nyelviskoláról
  • Alexandra (40): A szolgáltatás nagyon jó volt.... több
  • Joachim (53): Nagyszerű munkát végeztek. Nem tudom, hogy min... több
*kötelező