X

Egyiptom

Vízuminformáció
Útlevéllel kapcsolatos követelmények


Minden külföldi állampolgárnak érvényes útlevéllel kell rendelkeznie.

Vízumkövetelmények
1
Kinek nincs szüksége vízumra?
A következő országok állampolgárainak, ha turistaként lépnek be az ország területére nincs szüksége vízumra:


Bahrein, Dzsibuti, Egyesült Arab Emirátusok, Guinea, Jemen, Jordánia, Kuvait, Líbia, Omán, Palesztina, Szaúd-Arábia.


2
Vízumkérelemhez szükséges dokumentumok
Turista vízum:
  • Jelentkezési lap
  • 1 Útlevélkép
  • Érvényes útlevél 1 teljes üres lappal
  • Vízumdíj befizetés
  • Postai kérvényezés esetén bélyeggel ellátott, megcímzett válaszboríték
3
  • Turista vízum: 90 napok.
4
Vízumköltségek
  • : 15-91 EUR
5
A vízum kiállításához szükséges idő
  • Turista vízum: 1 napok
6
Nagykövetség elérhetősége

Az ezen az oldalon található összes információt gondosan megvizsgáltunk. Azonban a vízumkövetelmények gyakran változnak, így a rendelkezésre bocsátott információk valósságát nem tudjuk garantálni.
 
Indulás előtt javasoljuk, hogy nézd meg a követség webhelyét. Ha a vízumkövetelményekkel kapcsolatban további kérdéseid vannak, fordulj közvetlenül Egyiptom ország nagykövetségéhez a saját országodban.
 
Akkreditált nyelviskolák a következő országban: Egyiptom


Egyiptom - nyelviskolák: Dahab  Gíza  Kairó 


:

1
Korábbi diákok értékelései: (2 vélemény erről a nyelviskoláról)

2
Korábbi diákok értékelései: (30 vélemény erről a nyelviskoláról)

3
Korábbi diákok értékelései: (20 vélemény erről a nyelviskoláról)


Tovább - Egyiptom összes nyelviskolájának értékelése és ár összehasonlítása
A sajtóban:
Sajtó említések
Sajtó említések
Megbízóink:
Vállalatok, akik bíznak a LanguageCourse.net oldalban
Vállalatok, akik bíznak a LanguageCourse.net oldalban
Android icon
+
Apple icon
+
VT app shown on tablet
+
VT app shown on mobile

Tanuljon Angol nyelven ingyenes alkalmazásunkkal

Szókincs gyakorlása

+10.000.000 Letöltés