Egyiptom

Vízuminformáció
Útlevéllel kapcsolatos követelmények


Minden külföldi állampolgárnak érvényes útlevéllel kell rendelkeznie.

Vízumkövetelmények
1
Kinek nincs szüksége vízumra?
A következő országok állampolgárainak, ha turistaként lépnek be az ország területére nincs szüksége vízumra:


Bahrein, Dzsibuti, Egyesült Arab Emirátusok, Guinea, Jemen, Jordánia, Kuvait, Líbia, Omán, Szaúd-Arábia.


2
Vízumkérelemhez szükséges dokumentumok
Turista vízum:
  • Jelentkezési lap
  • 1 Útlevélkép
  • Érvényes útlevél 1 teljes üres lappal
  • Vízumdíj befizetés
  • Postai kérvényezés esetén bélyeggel ellátott, megcímzett válaszboríték
3
Validity of Visa
  • Turista vízum: 90 napok.
4
Vízumköltségek
  • Student Visa: 15-91 EUR
5
A vízum kiállításához szükséges idő
  • Turista vízum: 1 napok
6
Nagykövetség elérhetősége

Az ezen az oldalon található összes információt gondosan megvizsgáltunk. Azonban a vízumkövetelmények gyakran változnak, így a rendelkezésre bocsátott információk valósságát nem tudjuk garantálni.
 
Indulás előtt javasoljuk, hogy nézd meg a követség webhelyét. Ha a vízumkövetelményekkel kapcsolatban további kérdéseid vannak, fordulj közvetlenül Egyiptom ország nagykövetségéhez a saját országodban.
 
Akkreditált nyelviskolák a következő országban: Egyiptom


Egyiptom - nyelviskolák: Alexandria  Kairó 


Best rated language schools in Egyiptom:

1
Korábbi diákok értékelései: (30 vélemény erről a nyelviskoláról)

2
Korábbi diákok értékelései: (17 vélemény erről a nyelviskoláról)


Tovább - Egyiptom összes nyelviskolájának értékelése és ár összehasonlítása
Tetszett
A(z) LanguageCourse.net nyelviskoláról
  • Joachim (53): Nagyszerű munkát végeztek. Nem tudom, hogy min... több
  • Alexandra (40): A szolgáltatás nagyon jó volt.... több
*kötelező