Mexikó

Vízuminformáció
Útlevéllel kapcsolatos követelmények


Minden külföldi állampolgárnak érvényes útlevéllel kell rendelkeznie.

: Egyesült Államok, Kanada.


Vízumkövetelmények
1
Kinek nincs szüksége vízumra?
A következő országok állampolgárainak, ha turistaként lépnek be az ország területére nincs szüksége vízumra:


.


2
Vízumkérelemhez szükséges dokumentumok
Turista vízum:
  • Jelentkezési lap
  • 1 Útlevélkép
  • Érvényes útlevél 1 teljes üres lappal
  • Retúrjegy
  • A tartózkodáshoz elegendő pénz bizonyítéka
  • Vízumdíj befizetés
3
  • Turista vízum: 30 € 180 napok.
4
Vízumköltségek
  • : 60 EUR
5
A vízum kiállításához szükséges idő
  • Turista vízum: 2 napok
6
Nagykövetség elérhetősége

Az ezen az oldalon található összes információt gondosan megvizsgáltunk. Azonban a vízumkövetelmények gyakran változnak, így a rendelkezésre bocsátott információk valósságát nem tudjuk garantálni.
 
Indulás előtt javasoljuk, hogy nézd meg a követség webhelyét. Ha a vízumkövetelményekkel kapcsolatban további kérdéseid vannak, fordulj közvetlenül Mexikó ország nagykövetségéhez a saját országodban.
 
Akkreditált nyelviskolák a következő országban: Mexikó


Mexikó - nyelviskolák: Guadalajara  Guanajuato  Playa del Carmen  Puerto Escondido  Puerto Vallarta  Querétaro 


:

1
Korábbi diákok értékelései: (2 vélemény erről a nyelviskoláról)

2
Korábbi diákok értékelései: (11 vélemény erről a nyelviskoláról)

3
Korábbi diákok értékelései: (33 vélemény erről a nyelviskoláról)

4
Korábbi diákok értékelései: (1 vélemény erről a nyelviskoláról)


Tovább - Mexikó összes nyelviskolájának értékelése és ár összehasonlítása
Tetszett
A(z) LanguageCourse.net nyelviskoláról
  • Joachim (53): Nagyszerű munkát végeztek. Nem tudom, hogy min... több
  • Alexandra (40): A szolgáltatás nagyon jó volt.... több
*kötelező