X

Egyesült Államok

Vízuminformáció
Útlevéllel kapcsolatos követelmények


Minden külföldi állampolgárnak érvényes útlevéllel kell rendelkeznie.

Vízumkövetelmények
1
Kinek nincs szüksége vízumra?





, Andorra, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brunei Darussalam, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Izland, Japán, Koreai Köztársaság, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Monaco, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szingapúr, Szlovákia (Szlovák Köztársaság), Szlovénia, Új-Zéland

2
Vízumkérelemhez szükséges dokumentumok
Diákvízum (I20):
  • Jelentkezési lap DS-156
  • 1 útlevélfénykép
  • Legalább 1 teljes üres oldallal rendelkező, az Egyesült Államok területére történő belépéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél.
  • Az I-20-on vagy a DS-2019-en megjelölt tartózkodás idejére elegendő pénz bizonyítéka.
  • Egy egyesült államokbeli főiskola, iskola vagy egyetem által kiállított SEVIS I-20 vagy SEVIS DS-2019.
  • Kapcsolattartási adatok és eddigi munkahelyek űrlap DS-0158M.
  • A 16 és 45 év közötti férfiaknak ki kell tölteniük a DS-0157 űrlapot.
  • Elismervény a vízumkezelési díjról, tájékoztatásért fordulj a konzulátushoz, vagy az a konzulátus speciális webhelyéhez.
  • SEVIS díj elismervény. A SEVIS díjat kifizetheted online a hivatalos webhelyen https://www.fmjfee.com/i901fee/
Felvételt igazoló levél, a jelentkező TOEFL vizsgapontszámának bizonyítéka, a diplomák vagy előzetes tanulmányok igazolásának másolatai általában nem szükségesek, azonban a konzuli tisztviselő kérheti ezeket az információkat.


Turista vízum:

  • Jelentkezési lap
  • 1 Útlevélkép
  • Érvényes útlevél 1 teljes üres lappal
  • Retúrjegy
  • A tartózkodáshoz elegendő pénz bizonyítéka
  • Postai kérvényezés esetén bélyeggel ellátott, megcímzett válaszboríték
3
  • Turista vízum: 180 napok.
  • : 180 napok.
4
Vízumköltségek
  • : 124 EUR
5
A vízum kiállításához szükséges idő
  • Turista vízum: 5-60 napok
  • : 5-60 napok
6
Nagykövetség elérhetősége

    Az ezen az oldalon található összes információt gondosan megvizsgáltunk. Azonban a vízumkövetelmények gyakran változnak, így a rendelkezésre bocsátott információk valósságát nem tudjuk garantálni.
     
    Indulás előtt javasoljuk, hogy nézd meg a követség webhelyét. Ha a vízumkövetelményekkel kapcsolatban további kérdéseid vannak, fordulj közvetlenül USA ország nagykövetségéhez a saját országodban.
     
    Akkreditált nyelviskolák a következő országban: Egyesült Államok


    Egyesült Államok - nyelviskolák:Austin Boston Chicago Denver Fort Lauderdale Honolulu Jersey City Las Vegas Long Beach Los Angeles Miami New York Orlando Philadelphia Princeton San Diego San Francisco Santa Monica Washington D.C. 


    :

    1
    Korábbi diákok értékelései: (2 vélemény erről a nyelviskoláról)

    2
    Korábbi diákok értékelései: (2 vélemény erről a nyelviskoláról)

    3
    Korábbi diákok értékelései: (1 vélemény erről a nyelviskoláról)

    4
    Korábbi diákok értékelései: (1 vélemény erről a nyelviskoláról)

    5
    Korábbi diákok értékelései: (1 vélemény erről a nyelviskoláról)


    Tovább - Egyesült Államok összes nyelviskolájának értékelése és ár összehasonlítása
    A sajtóban:
    Sajtó említések
    Sajtó említések
    Megbízóink:
    Vállalatok, akik bíznak a LanguageCourse.net oldalban
    Vállalatok, akik bíznak a LanguageCourse.net oldalban
    Android icon
    +
    Apple icon
    +
    VT app shown on tablet
    +
    VT app shown on mobile

    Tanuljon Angol nyelven ingyenes alkalmazásunkkal

    Szókincs gyakorlása

    +10.000.000 Letöltés