אוסטרליה

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
אזרחי המדינות הבאות אינם זקוקים לויזה כאשר הם נכנסים כתיירים:


ניו זילנד.


2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תייר:
  • טופס בקשה
  • 1 תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • תשלום עמלת הויזה
  • מעטפה עם בול ועם הכתובת שלך, כאשר הבקשה נשלחת בדואר
  • ביטוח
4
עלויות ואשרה
  • : 425 EUR
5
הזמן הנדרש להנפקת אשרה
  • ויזת תייר: 1 to 15 ימים
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות אוסטרליה במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות באוסטרליה


אוסטרליה - בתי ספר לשפות: בריסביין  גולד קוסט  מלבורן  סידני  פרת'  קיירנס 


:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (2 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

2
דירוג של תלמידים לשעבר: (2 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

3
דירוג של תלמידים לשעבר: (21 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

4
דירוג של תלמידים לשעבר: (16 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

5
דירוג של תלמידים לשעבר: (27 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות באוסטרליה
*דרוש