בוליביה

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

: אורוגוואי, ארגנטינה, פרגוואי, פרו.


דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
אזרחי המדינות הבאות אינם זקוקים לויזה כאשר הם נכנסים כתיירים:


אוסטריה, אוסטרליה, אורוגוואי, איטליה, איסלנד, אירלנד, אנדורה, אקוודור, ארגנטינה, ארצות הברית, בולגריה, בלגיה, ברזיל, בריטניה, גיברלטר, גרמניה, דנמרק, האנטילים הולנדיים, הוותיקן, הולנד, הונגריה, ונצואלה, טורקיה, יוון, יפן, לוקסמבורג, ליכטנשטיין, מונטנגרו, מונקו, מלטה, מקסיקו, נורבגיה, ניו זילנד, ספרד, סרביה, פיליפינים, פינלנד, פנמה, פרגוואי, פרו, צ'ילה, צרפת, קולומביה, קוסטה ריקה, קנדה, רומניה, שוודיה.


2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תייר:
  • טופס בקשה
  • 1 תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • כרטיס חזרה
  • הוכחה על אמצעים כספיים מספקים למשך השהות
  • תשלום עמלת הויזה
  • ביטוח
3
  • ויזת תייר: 30 ימים.
  • : 60 ימים.
4
עלויות ואשרה
  • : 114 EUR
5
הזמן הנדרש להנפקת אשרה
  • ויזת תייר: 1 to 2 ימים
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות בוליביה במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות בבוליביה


בוליביה - בתי ספר לשפות: סוקרה 


:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (1 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות בבוליביה
*דרוש