ברזיל

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

: אורוגוואי, ארגנטינה, פרגוואי, צ'ילה.


דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
אזרחי המדינות הבאות אינם זקוקים לויזה כאשר הם נכנסים כתיירים:


אוסטריה, אורוגוואי, איטליה, איי בהאמה, איסלנד, אירלנד, אנדורה, אקוודור, ארגנטינה, בולגריה, בוליביה, בלגיה, ברבדוס, בריטניה, גיברלטר, גרמניה, דנמרק, דרום אפריקה, דרום קוריאה, הוותיקן, הולנד, הונגריה, ונצואלה, טורקיה, טרינידד וטובגו, יוון, ישראל, לוקסמבורג, מונקו, מלזיה, מלטה, מקסיקו, מרוקו, ניו זילנד, נמיביה, סורינאם, סן מרינו, ספרד, פיליפינים, פינלנד, פרגוואי, פרו, צ'ילה, צפון קוריאה, צרפת, קולומביה, קוסטה ריקה, רומניה, שוודיה, שוויץ, תאילנד, תוניסיה.


2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תייר:
  • טופס בקשה
  • 1 תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • כרטיס חזרה
  • הוכחה על אמצעים כספיים מספקים למשך השהות
  • תשלום עמלת הויזה
  • מעטפה עם בול ועם הכתובת שלך, כאשר הבקשה נשלחת בדואר
  • ביטוח
3
  • ויזת תייר: 90 ימים.
4
עלויות ואשרה
  • : 40 EUR
5
הזמן הנדרש להנפקת אשרה
  • ויזת תייר: 3 to 10 ימים
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות ברזיל במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות בברזיל


ברזיל - בתי ספר לשפות: אולינדה  מאסיו  סאו פאולו  ריו דה ז\'נרו 


:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (36 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

2
דירוג של תלמידים לשעבר: (43 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות בברזיל
*דרוש