סין

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
אזרחי המדינות הבאות אינם זקוקים לויזה כאשר הם נכנסים כתיירים:


ברוניי, יפן, סינגפור.


2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תייר:
  • טופס בקשה
  • 1 תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • כרטיס חזרה
  • תשלום עמלת הויזה
3
  • ויזת תייר: 90 ימים.
4
עלויות ואשרה
  • ויזת תייר: 40/60 EUR
5
הזמן הנדרש להנפקת אשרה
  • ויזת תייר: 3 ימים
  • : 3 ימים
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות סין במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות בסין


סין - בתי ספר לשפות: בייג  בייגיינג  שנגחאי 


:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (2 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

2
דירוג של תלמידים לשעבר: (83 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

3
דירוג של תלמידים לשעבר: (10 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות בסין
*דרוש