X

קוסטה ריקה

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
אזרחי המדינות הבאות אינם זקוקים לויזה כאשר הם נכנסים כתיירים:


אוסטריה, אורוגוואי, איטליה, אנדורה, ארגנטינה, ארצות הברית, בלגיה, גרמניה, דנמרק, דרום קוריאה, הולנד, הונגריה, טרינידד וטובגו, יוון, יפן, ישראל, לוקסמבורג, לטביה, ליטא, ליכטנשטיין, מונקו, מלטה, נורבגיה, סלובניה, ספרד, פורטו ריקו, פורטוגל, פינלנד, פנמה, פרגוואי, צ'כיה, צפון קוריאה, צרפת, קפריסין, רומניה, שוודיה, שוויץ.


2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תייר:
  • טופס בקשה
  • תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • כרטיס חזרה
  • הוכחה על אמצעים כספיים מספקים למשך השהות
3
  • ויזת תייר: 30 to 90 ימים.
4
עלויות ואשרה
  • : 20 EUR
5
הזמן הנדרש להנפקת אשרה
  • ויזת תייר: 1 to 2 ימים
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות קוסטה ריקה במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות בקוסטה ריקה


קוסטה ריקה - בתי ספר לשפות: Jaco Beach  חוף טאמארינדו  סן חוזה  סנטו דומינגו דה הרדיה  פורטו ויאחו  תוריאלבה 


:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (2 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

2
דירוג של תלמידים לשעבר: (2 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

3
דירוג של תלמידים לשעבר: (2 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

4
דירוג של תלמידים לשעבר: (2 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

5
דירוג של תלמידים לשעבר: (3 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות בקוסטה ריקה
בחדשות:
העיתונות מזכירה
העיתונות מזכירה
מהימנים על ידי:
חברות הבוטחות ב-LanguageCourse.net
חברות הבוטחות ב-LanguageCourse.net
Android icon
+
Apple icon
+
VT app shown on tablet
+
VT app shown on mobile

לִלמוֹד English עם האפליקציה החינמית שלנו

מאמן אוצר מילים

+10.000.000 הורדות