קוסטה ריקה

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
אזרחי המדינות הבאות אינם זקוקים לויזה כאשר הם נכנסים כתיירים:


אוסטריה, אורוגוואי, איטליה, אנדורה, ארגנטינה, ארצות הברית, בלגיה, גרמניה, דנמרק, דרום קוריאה, הולנד, הונגריה, טרינידד וטובגו, יוון, יפן, ישראל, לוקסמבורג, לטביה, ליטא, ליכטנשטיין, מונקו, מלטה, נורבגיה, סלובניה, ספרד, פורטו ריקו, פורטוגל, פינלנד, פנמה, פרגוואי, צ'כיה, צפון קוריאה, צרפת, קפריסין, רומניה, שוודיה, שוויץ.


2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תייר:
  • טופס בקשה
  • תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • כרטיס חזרה
  • הוכחה על אמצעים כספיים מספקים למשך השהות
3
  • ויזת תייר: 30 to 90 ימים.
4
עלויות ואשרה
  • : 20 EUR
5
הזמן הנדרש להנפקת אשרה
  • ויזת תייר: 1 to 2 ימים
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות קוסטה ריקה במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות בקוסטה ריקה


קוסטה ריקה - בתי ספר לשפות: חוף טאמארינדו  סן חוזה  פורטו ויאחו  תוריאלבה 


:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (1 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

2
דירוג של תלמידים לשעבר: (2 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות בקוסטה ריקה
*דרוש