הרפובליקה הדומיניקנית

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

: ארצות הברית, בלגיה, גיאורגיה, הולנד, לוקסמבורג, צרפת, קנדה.


דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
אזרחי המדינות הבאות אינם זקוקים לויזה כאשר הם נכנסים כתיירים:


אורוגוואי, איסלנד, אקוודור, ארגנטינה, דרום קוריאה, יפן, ישראל, ליכטנשטיין, פרו, צ'ילה, צפון קוריאה.


2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תייר:
  • טופס בקשה
  • תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • הוכחה על אמצעים כספיים מספקים למשך השהות
  • תשלום עמלת הויזה
  • מעטפה עם בול ועם הכתובת שלך, כאשר הבקשה נשלחת בדואר
3
  • ויזת תייר: 60 ימים.
4
עלויות ואשרה
  • : 115 EUR
5
הזמן הנדרש להנפקת אשרה
  • ויזת תייר: 20 ימים
  • : 20 ימים
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות הרפובליקה הדומיניקנית במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות בהרפובליקה הדומיניקנית


הרפובליקה הדומיניקנית - בתי ספר לשפות: סוסוואה  סנטו דומינגו 


:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (7 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

2
דירוג של תלמידים לשעבר: (7 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות בהרפובליקה הדומיניקנית
*דרוש