גואטמלה

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
אזרחי המדינות הבאות אינם זקוקים לויזה כאשר הם נכנסים כתיירים:


אוסטריה, אוסטרליה, אורוגוואי, איטליה, איי בהאמה, איי הבתולה הבריטיים, איי מרשל, איי שלמה, איסלנד, אירלנד, אל סלבדור, אנדורה, אנטיגואה וברבודה, ארגנטינה, ארצות הברית, בולגריה, בחריין, בלגיה, בליז, ברבדוס, ברוניי, ברזיל, בריטניה, גיברלטר, גרמניה, דנמרק, דרום אפריקה, הוותיקן, הולנד, הונגריה, הונדורס, הרפובליקה היוגוסלבית לשעבר של מקדוניה, ונואטו, ונצואלה, טובאלו, טורקיה, טרינידד וטובגו, יוון, יפן, ישראל, כווית, לוקסמבורג, ליכטנשטיין, מדגסקר, מונקו, מלזיה, מלטה, מקסיקו, נורבגיה, ניו זילנד, ניקרגואה, סאו טומה ופרינסיפה, סינגפור, סן מרינו, סנט לוסיה, סנט קיטס ונוויס, ספרד, פינלנד, פנמה, פרגוואי, צ'ילה, צרפת, קוסטה ריקה, קטאר, קנדה, קרואטיה, רומניה, שוודיה, שוויץ.


2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תייר:
  • טופס בקשה
  • תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • כרטיס חזרה
  • הוכחה על אמצעים כספיים מספקים למשך השהות
  • מעטפה עם בול ועם הכתובת שלך, כאשר הבקשה נשלחת בדואר
3
Validity of Visa
  • ויזת תייר: 90 ימים.
4
עלויות ואשרה
  • Student Visa: 25 EUR
5
הזמן הנדרש להנפקת אשרה
  • ויזת תייר: 2 to 3 ימים
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות גואטמלה במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות בגואטמלה


גואטמלה - בתי ספר לשפות: אנטיגואה 


Best rated language schools in גואטמלה:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (1 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

2
דירוג של תלמידים לשעבר: (1 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות בגואטמלה
*דרוש