הונדורס

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
אזרחי המדינות הבאות אינם זקוקים לויזה כאשר הם נכנסים כתיירים:


אוסטריה, אוסטרליה, אורוגוואי, איטליה, איי בהאמה, איסלנד, אירלנד, אל סלבדור, אנדורה, אנטיגואה וברבודה, ארגנטינה, ארצות הברית, בולגריה, בחריין, בלגיה, בליז, ברבדוס, ברוניי, ברזיל, בריטניה, גואטמלה, גיברלטר, גרמניה, דנמרק, הוותיקן, הולנד, הונגריה, טורקיה, יוון, יפן, כווית, לוקסמבורג, ליכטנשטיין, מונקו, מלזיה, מלטה, מקסיקו, נורבגיה, ניו זילנד, ניקרגואה, סינגפור, סן מרינו, סנט לוסיה, סעודיה, ספרד, פינלנד, פנמה, פרגוואי, צ'ילה, צרפת, קוסטה ריקה, קטאר, קנדה, רומניה, שוודיה, שוויץ.


2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תייר:
  • טופס בקשה
  • 1 תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • כרטיס חזרה
  • הוכחה על אמצעים כספיים מספקים למשך השהות
  • תשלום עמלת הויזה
  • מעטפה עם בול ועם הכתובת שלך, כאשר הבקשה נשלחת בדואר
3
  • ויזת תייר: 90 / 360 ימים.
4
עלויות ואשרה
  • : 125 EUR
5
הזמן הנדרש להנפקת אשרה
  • ויזת תייר: 1 to 2 ימים
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות הונדורס במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות בהונדורס


הונדורס - בתי ספר לשפות: לה סייבה 


:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (18 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות בהונדורס
*דרוש