מקסיקו

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

Only excemption are nationals of the following countries who may also present an alternative document of identification instead of a passport: ארצות הברית, קנדה.


דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
אזרחי המדינות הבאות אינם זקוקים לויזה כאשר הם נכנסים כתיירים:


.


2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תייר:
  • טופס בקשה
  • 1 תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • כרטיס חזרה
  • הוכחה על אמצעים כספיים מספקים למשך השהות
  • Proof of purpose of visit
  • תשלום עמלת הויזה
3
Validity of Visa
  • ויזת תייר: 30 € 180 ימים.
4
עלויות ואשרה
  • Student Visa: 60 EUR
5
הזמן הנדרש להנפקת אשרה
  • ויזת תייר: 2 ימים
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות מקסיקו במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות במקסיקו


מקסיקו - בתי ספר לשפות: גואנחואטו  גוודלחרה  פורטו אסקונדידו  פורטו ואלארטה  פלאיה דלים כרמן  קווארטרו 


Best rated language schools in מקסיקו:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (2 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

2
דירוג של תלמידים לשעבר: (10 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

3
דירוג של תלמידים לשעבר: (31 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

4
דירוג של תלמידים לשעבר: (1 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות במקסיקו
*דרוש