ניו זילנד

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
אזרחי המדינות הבאות אינם זקוקים לויזה כאשר הם נכנסים כתיירים:


אוסטריה, אוסטרליה, אורוגוואי, איטליה, איסלנד, אירלנד, אנדורה, ארגנטינה, ארצות הברית, בולגריה, בחריין, בלגיה, ברוניי, ברזיל, בריטניה, גיברלטר, גרמניה, דנמרק, דרום אפריקה, האמירויות הערביות, הוותיקן, הולנד, הונגריה, יוון, יפן, ישראל, כווית, לוקסמבורג, ליכטנשטיין, מונקו, מלזיה, מלטה, מקסיקו, נורבגיה, סווזילנד, סינגפור, סעודיה, ספרד, עומאן, פינלנד, צ'ילה, צפון קוריאה, צרפת, קנדה, רומניה, שוודיה.


2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תייר:
  • טופס בקשה
  • 1 תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • כרטיס חזרה
  • הוכחה על אמצעים כספיים מספקים למשך השהות
  • תשלום עמלת הויזה
3
  • ויזת תייר: 90-180 ימים.
4
עלויות ואשרה
  • : 60 EUR
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות ניו זילנד במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות בניו זילנד


ניו זילנד - בתי ספר לשפות: אוקלנד  המילטון  כרייסטצירץי  קווינסטאון 


:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (17 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

2
דירוג של תלמידים לשעבר: (7 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

3
דירוג של תלמידים לשעבר: (37 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

4
דירוג של תלמידים לשעבר: (27 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות בניו זילנד
*דרוש