פרו

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

Only excemption are nationals of the following countries who may also present an alternative document of identification instead of a passport: אקוודור, בוליביה, צ'ילה.


דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
אזרחי המדינות הבאות אינם זקוקים לויזה כאשר הם נכנסים כתיירים:


אוסטריה, אוסטרליה, איטליה, איי בהאמה, איי הבתולה הבריטיים, איי מרשל, איי שלמה, אינדונזיה, אירלנד, אל סלבדור, אנדורה, אנטיגואה וברבודה, אקוודור, ארגנטינה, ארצות הברית, בולגריה, בוליביה, בלגיה, בליז, ברבדוס, ברוניי, ברזיל, בריטניה, ג\'מייקה, גואטמלה, גיברלטר, גרמניה, גרנדה, דומיניקה, דנמרק, דרום אפריקה, האיטי, הוותיקן, הולנד, הונגריה, הונדורס, הרפובליקה הדומיניקנית, ונואטו, ונצואלה, טובאלו, טונגה, טייוואן, טרינידד וטובגו, יוון, יפן, ישראל, לוקסמבורג, ליכטנשטיין, מונקו, מיקרונזיה, מלזיה, מלטה, מקסיקו, נאורו, נורבגיה, ניו זילנד, ניואה, ניקרגואה, סווזילנד, סינגפור, סמואה, סן מרינו, סנט לוסיה, סנט קיטס ונוויס, ספרד, פיג\'י, פיליפינים, פינלנד, פלאו, פנמה, פפואה ניו גינאה , פרגוואי, צ'ילה, צפון קוריאה, צרפת, קולומביה, קוסטה ריקה, קיריבטי, קנדה, רומניה, שוודיה, תאילנד.


2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תייר:
  • טופס בקשה
  • תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • כרטיס חזרה
  • הוכחה על אמצעים כספיים מספקים למשך השהות
  • Proof of purpose of visit
  • תשלום עמלת הויזה
3
Validity of Visa
  • ויזת תייר: 90 ימים.
4
עלויות ואשרה
  • Student Visa: 60 EUR
5
הזמן הנדרש להנפקת אשרה
  • ויזת תייר: 1 ימים
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות פרו במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות בפרו


פרו - בתי ספר לשפות: לימה  קוסקו 


Best rated language schools in פרו:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (8 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

2
דירוג של תלמידים לשעבר: (4 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות בפרו
*דרוש