USA

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
You do not require a visa if you comply with ALL the following 3 points: You will then not require a visa, but you still need to fill in before departure the "Electronic System for Travel Authorization (ESTA)", what you can do conveniently online at https://esta.cbp.dhs.gov/esta/esta.html?language=en


In all other cases you will require a visa. As a language student with over 16 hours/week you will have to apply for a student visa. The school will send you after enrollment the SEVIS I-20 form, which you will need for the visa application. ESTA is not required if you enter with a visa.


Countries of Visa Waiver Program:


אוסטריה, אוסטרליה, איטליה, איסלנד, אירלנד, אנדורה, אסטוניה, בלגיה, ברוניי, גרמניה, דנמרק, דרום קוריאה, הולנד, הונגריה, יפן, לוקסמבורג, לטביה, ליטא, ליכטנשטיין, מונקו, מלטה, נורבגיה, ניו זילנד, סינגפור, סלובניה, סלובקיה, סן מרינו, ספרד, פורטוגל, פינלנד, צ'כיה, צרפת, שוודיה, שוויץ

2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תלמיד (I20):
  • טופס בקשה DS-156
  • 1 תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם וריק, תקף ללפחות שישה חודשים לאחר הכניסה לארצות הברית.
  • הוכחה על אמצעים כספיים מספקים למשך השהות, כמו שמצויין ב- I-20 או DS-2019.
  • SEVIS I-20 או SEVIS DS-2019, שהונפקו על ידי קולג', בית ספר או אוניברסיטה אמריקאית.
  • פרטים ליצירת קשר וטופס היסטוריית עבודה DS-0158M.
  • על גברים בין הגילאים 16-45 למלא טופס DS-0157.
  • קבלה על עמלת הוצאת הויזה, מידע זמין מהקונסוליה או מאתר האינטרנט הספציפי של הקונסוליה.
  • קבלה על דמי SEVIS. תוכל לשלם את דמי SEVIS באינטרנט באתר הרשמי https://www.fmjfee.com/i901fee/
מכתב קבלה, הוכחה על בקשת ציון בחינת TOFEL. יכול להיות שלא יידרשו תעודות ותעתיקים מלימודים קודמים, אך פקיד קונסולרי עלול לבקש מידע זה.


ויזת תייר:

  • טופס בקשה
  • 1 תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • כרטיס חזרה
  • הוכחה על אמצעים כספיים מספקים למשך השהות
  • Proof of purpose of visit
  • מעטפה עם בול ועם הכתובת שלך, כאשר הבקשה נשלחת בדואר
3
Validity of Visa
  • ויזת תייר: 180 ימים.
  • Student Visa: 180 ימים.
4
עלויות ואשרה
  • Student Visa: 124 EUR
5
הזמן הנדרש להנפקת אשרה
  • ויזת תייר: 5-60 ימים
  • Student Visa: 5-60 ימים
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות USA במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות בUSA


USA - בתי ספר לשפות: אורלנדו  בוורלי הילס  בוסטון  הונולולו  וושינגטון די.סי  לאס וגאס  לוס אנג'לס  מיאמי  ניו אורלינס  ניו יורק  סיאטל  סן דייגו  סן פרנסיסקו  סנטה מוניקה  פורט לודרדייל  פורטלנד  שיקגו 


Best rated language schools in USA:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (1 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

2
דירוג של תלמידים לשעבר: (7 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

3
דירוג של תלמידים לשעבר: (10 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

4
דירוג של תלמידים לשעבר: (2 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)

5
דירוג של תלמידים לשעבר: (9 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות בUSA
*דרוש