ונצואלה

מידע לגביי אשרות
דרישות הדרכון


כלל הלאומים זקוקים לדרכון בתוקף.

דרישות הויזה
1
מי אינו זקוק לויזה?
אזרחי המדינות הבאות אינם זקוקים לויזה כאשר הם נכנסים כתיירים:


אוסטריה, אוסטרליה, אורוגוואי, איטליה, איי הבתולה הבריטיים, אירלנד, אנדורה, אנטיגואה וברבודה, ארגנטינה, ארצות הברית, בולגריה, בלגיה, בליז, ברבדוס, ברזיל, בריטניה, ג\'מייקה, גואטמלה, גיברלטר, גרמניה, דנמרק, דרום אפריקה, האנטילים הולנדיים, הולנד, הונגריה, טייוואן, טרינידד וטובגו, יוון, יפן, לוקסמבורג, ליכטנשטיין, מונקו, מלזיה, מלטה, מקסיקו, נורבגיה, ניו זילנד, סן מרינו, סנט לוסיה, סנט קיטס ונוויס, ספרד, פינלנד, פנמה, פרגוואי, צ'ילה, צרפת, קוסטה ריקה, קנדה, קרואטיה, רומניה, שוודיה, שוויץ.


2
מסמכים נדרשים לבקשת הוצאת ויזה
ויזת תייר:
  • טופס בקשה
  • תמונת פספורט
  • דרכון בתוקף עם עמוד 1 שלם ריק
  • תשלום עמלת הויזה
  • מעטפה עם בול ועם הכתובת שלך, כאשר הבקשה נשלחת בדואר
3
  • ויזת תייר: 90 ימים.
4
עלויות ואשרה
  • : 43.8 EUR
5
הזמן הנדרש להנפקת אשרה
  • ויזת תייר: 3 ימים
  • : 3 ימים
6
פרטי התקשרות עם השגרירות

כל המידע בעמוד זה נחקר בקפידה. עם זאת, דרישות הויזה משתנות תכופות והמידע מסופק ללא כל התחייבות.
 
לפני היציאה מומלץ להיכנס לאתר האינטרנט של השגרירות. לשאלות נוספות בנוגע לדרישות אשרה, יש לפנות ישירות לשגרירות ונצואלה במדינה שלך.
 
בתי ספר מוכרים לשפות בונצואלה


ונצואלה - בתי ספר לשפות: מרידה 


:

1
דירוג של תלמידים לשעבר: (5 חוות דעת של בית הספר הזה לשפות)


עוד - השוואת דירוג ומחיר של כל בתי הספר לשפות בונצואלה
*דרוש