Egipt

Informacje wizowe
Wymagania paszportowe


Wszystkie narodowości muszą posiadać paszport

Paszporty wymagany od wszystkich narodowości.

Wymagania wizowe
1
Kto nie potrzebuje wizy?
Mieszkańcy następujących krajów nie potrzebują wizy podczas wjazdu turystycznego:


Arabia Saudyjska, Bahrajn, Dżibuti, Gwinea, Jemen, Jordania, Kuwejt, Libijska Arabska Dżamahiria, Oman, Zjednoczone Emiraty Arabskie.


2
Wymagane dokumenty do aplikacji wizowej
Wiza Turystyczna:
  • Formularz rejestracyjny
  • 1 Zdjęcie paszportowe
  • Ważny paszport z co najmniej jedną pustą stroną
  • Opłatę wizową
  • Zaadresowaną na siebie kopertę ze znaczkiem kiedy składa sie podanie przez pocztę.
3
Ważność Wizy
  • Wiza Turystyczna: 90 dni.
4
Koszt Wizy
  • Wiza Studencka: 15-91 EUR
Koszt zależy od narodowości. Narodowość UK: jednorazowy wjazdy / wielokrotny wjazd. Narodowość US / Narodowość Kanadyjska: jednorazowy wjazdy / wielokrotny wjazd.
5
Czas potrzebny na wydanie wizy
  • Wiza Turystyczna: 1 dni
7 dni bądź więcej dla aplikacji wysłanych drogą pocztową.
6
Informacje o kontakcie z Ambasad?

Wszystkie informacje na tej stronie internetowej są dokładnie sprawdzone. Wymagania wizowe jednak zmieniają się bardzo często i nie ma gwarancji iż informacje te są dalej ważne.
 
Przed wyjazdem zaleca się sprawdzić stronę internetową ambasady. Dalsze pytania dotyczące wymogów wizowych powinny zostać skierowane bezpośrednio z do ambasady danego kraju Egipt w Twoim kraju.
 
akredytowane szkoły językowe w Egipt


Egipt - szkoły językowe: Alexanadria  Kair 


Najlepiej oceniane szkoły językowe w Egipt:

1
Oceny byłych studentów: (30 oceny byłych szkół językowych)

2
Oceny byłych studentów: (17 oceny byłych szkół językowych)


Więcej - Opinie i porównanie cen wszystkich szkół w Egipt
To lubię!
o LanguageCourse.net
  • Ignacio (24): Personel jest bardzo uprzejmy i rzeczowy. Miałem... więcej
  • Harm Jaap (46): Normalnie kontaktuję się bezpośrednio ze... więcej
  • Sarah: LanguageCourse.Net jest bardzo tanie i oferowane... więcej
*wymagane