X

China

Maklumat Visa
Keperluan Pasport


Semua warganegara memerlukan pasport yang sah.

Keperluan visa
1
Siapa yang tidak memerlukan visa?
Warganegara berikut tidak memerlukan visa apabila memasuki negara ini sebagai pelancong:


Brunei, Jepun, Singapura.


2
Dokumen yang diperlukan untuk permohonan visa
Visa Pelancong:
  • Borang permohonan
  • 1 Gambar bersaiz pasport
  • Pasport yang sah dengan satu halaman penuh yang kosong
  • Tiket pulang balik
  • Bayaran yuran visa
3
  • Visa Pelancong: 90 hari.
4
Kos Visa
  • Visa Pelancong: 40/60 EUR
5
Masa yang diperlukan untuk mengeluarkan visa
  • Visa Pelancong: 3 hari
  • : 3 hari
6
Maklumat perhubungan kedutaan

    Semua maklumat di halaman ini telah diselidik dengan teliti. Walau bagaimanapun, keperluan visa kerap berubah dan maklumat yang diberikan adalah tanpa jaminan.
     
    Sebelum anda berlepas, anda adalah disyorkan untuk memeriksa laman web bagi kedutaan negara tersebut. Untuk pertanyaan lanjut mengenai keperluan visa, hubungi terus kedutaan China di negara anda.
     
    Sekolah-sekolah bahasa yang diiktiraf di China


    China - sekolah-sekolah bahasa:Beijing Shanghai Shenzen 


    :

    1
    Penilaian dari bekas pelajar: (83 ulasan Bagi sekolah bahasa ini)

    2
    Penilaian dari bekas pelajar: (10 ulasan Bagi sekolah bahasa ini)


    Lebih - Penilaian dan perbandingan harga bagi semua sekolah bahasa di China
    Dalam akhbar:
    Siaran akhbar
    Siaran akhbar
    Dipercayai oleh:
    Syarikat yang mempercayai LanguageCourse.net
    Syarikat yang mempercayai LanguageCourse.net