Republik Dominican

Maklumat Visa
Keperluan Pasport


Semua warganegara memerlukan pasport yang sah.

: Amerika Syarikat, Belanda, Belgium, Georgia, Kanada, Luxembourg, Perancis.


Keperluan visa
1
Siapa yang tidak memerlukan visa?
Warganegara berikut tidak memerlukan visa apabila memasuki negara ini sebagai pelancong:


Argentina, Chile, Ecuador, Iceland, Israel, Jepun, Korea Selatan, Korea Utara, Liechtenstein, Peru, Uruguay.


2
Dokumen yang diperlukan untuk permohonan visa
Visa Pelancong:
  • Borang permohonan
  • Gambar bersaiz pasport
  • Pasport yang sah dengan satu halaman penuh yang kosong
  • Bukti sumber kewangan yang mencukupi sepanjang penginapan
  • Bayaran yuran visa
  • Sampul surat bersetem dan beralamat sendiri apabila melakukan permohonan melalui pos
3
  • Visa Pelancong: 60 hari.
4
Kos Visa
  • : 115 EUR
5
Masa yang diperlukan untuk mengeluarkan visa
  • Visa Pelancong: 20 hari
  • : 20 hari
6
Maklumat perhubungan kedutaan

Semua maklumat di halaman ini telah diselidik dengan teliti. Walau bagaimanapun, keperluan visa kerap berubah dan maklumat yang diberikan adalah tanpa jaminan.
 
Sebelum anda berlepas, anda adalah disyorkan untuk memeriksa laman web bagi kedutaan negara tersebut. Untuk pertanyaan lanjut mengenai keperluan visa, hubungi terus kedutaan Republik Dominican di negara anda.
 
Sekolah-sekolah bahasa yang diiktiraf di Republik Dominican


Republik Dominican - sekolah-sekolah bahasa: Santo Domingo  Sosua 


:

1
Penilaian dari bekas pelajar: (6 ulasan Bagi sekolah bahasa ini)

2
Penilaian dari bekas pelajar: (7 ulasan Bagi sekolah bahasa ini)


Lebih - Penilaian dan perbandingan harga bagi semua sekolah bahasa di Republik Dominican
Saya Menyukai
tentang
*diperlukan