Honduras

Maklumat Visa
Keperluan Pasport


Semua warganegara memerlukan pasport yang sah.

Keperluan visa
1
Siapa yang tidak memerlukan visa?
Warganegara berikut tidak memerlukan visa apabila memasuki negara ini sebagai pelancong:


Amerika Syarikat, Andorra, Antigua dan Barbuda, Arab Saudi, Argentina, Australia, Austria, Bahamas, Bahrain, Barbados, Belanda, Belgium, Belize, Brazil, Brunei, Bulgaria, Chile, Costa Rica, Denmark, El Salvador, Finland, Gibraltar, Greece, Guatemala, Hungary, Iceland, IRELAND, Itali, Jepun, Jerman, Kanada, Kuwait, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Monaco, New Zealand, Nicaragua, Norway, Panama, Paraguay, Perancis, Qatar, Romania, Saint Lucia, San Marino, Sepanyol, Singapura, Sweden, Switzerland, Turki, United Kingdom, Uruguay, Vatican City.


2
Dokumen yang diperlukan untuk permohonan visa
Visa Pelancong:
  • Borang permohonan
  • 1 Gambar bersaiz pasport
  • Pasport yang sah dengan satu halaman penuh yang kosong
  • Tiket pulang balik
  • Bukti sumber kewangan yang mencukupi sepanjang penginapan
  • Bayaran yuran visa
  • Sampul surat bersetem dan beralamat sendiri apabila melakukan permohonan melalui pos
3
  • Visa Pelancong: 90 / 360 hari.
4
Kos Visa
  • : 125 EUR
5
Masa yang diperlukan untuk mengeluarkan visa
  • Visa Pelancong: 1 to 2 hari
6
Maklumat perhubungan kedutaan

Semua maklumat di halaman ini telah diselidik dengan teliti. Walau bagaimanapun, keperluan visa kerap berubah dan maklumat yang diberikan adalah tanpa jaminan.
 
Sebelum anda berlepas, anda adalah disyorkan untuk memeriksa laman web bagi kedutaan negara tersebut. Untuk pertanyaan lanjut mengenai keperluan visa, hubungi terus kedutaan Honduras di negara anda.
 
Sekolah-sekolah bahasa yang diiktiraf di Honduras


Honduras - sekolah-sekolah bahasa: La Ceiba 


:

1
Penilaian dari bekas pelajar: (18 ulasan Bagi sekolah bahasa ini)


Lebih - Penilaian dan perbandingan harga bagi semua sekolah bahasa di Honduras
Saya Menyukai
tentang
*diperlukan