New Zealand

Maklumat Visa
Keperluan Pasport


Semua warganegara memerlukan pasport yang sah.

Keperluan visa
1
Siapa yang tidak memerlukan visa?
Warganegara berikut tidak memerlukan visa apabila memasuki negara ini sebagai pelancong:


Afrika Selatan, Amerika Syarikat, Andorra, Arab Saudi, Argentina, Australia, Austria, Bahrain, Belanda, Belgium, Brazil, Brunei, Bulgaria, Chile, Denmark, Emiriah Arab Bersatu, Finland, Gibraltar, Greece, Hungary, Iceland, IRELAND, Israel, Itali, Jepun, Jerman, Kanada, Korea Utara, Kuwait, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Monaco, Norway, Oman, Perancis, Romania, Sepanyol, Singapura, Swaziland, Sweden, United Kingdom, Uruguay, Vatican City.


2
Dokumen yang diperlukan untuk permohonan visa
Visa Pelancong:
  • Borang permohonan
  • 1 Gambar bersaiz pasport
  • Pasport yang sah dengan satu halaman penuh yang kosong
  • Tiket pulang balik
  • Bukti sumber kewangan yang mencukupi sepanjang penginapan
  • Bayaran yuran visa
3
  • Visa Pelancong: 90-180 hari.
4
Kos Visa
  • : 60 EUR
6
Maklumat perhubungan kedutaan

Semua maklumat di halaman ini telah diselidik dengan teliti. Walau bagaimanapun, keperluan visa kerap berubah dan maklumat yang diberikan adalah tanpa jaminan.
 
Sebelum anda berlepas, anda adalah disyorkan untuk memeriksa laman web bagi kedutaan negara tersebut. Untuk pertanyaan lanjut mengenai keperluan visa, hubungi terus kedutaan New Zealand di negara anda.
 
Sekolah-sekolah bahasa yang diiktiraf di New Zealand


New Zealand - sekolah-sekolah bahasa: Auckland  Christchurch  Hamilton  Queenstown 


:

1
Penilaian dari bekas pelajar: (17 ulasan Bagi sekolah bahasa ini)

2
Penilaian dari bekas pelajar: (7 ulasan Bagi sekolah bahasa ini)

3
Penilaian dari bekas pelajar: (37 ulasan Bagi sekolah bahasa ini)

4
Penilaian dari bekas pelajar: (27 ulasan Bagi sekolah bahasa ini)


Lebih - Penilaian dan perbandingan harga bagi semua sekolah bahasa di New Zealand
Saya Menyukai
tentang
*diperlukan