Kina

Visum Information
passkrav


Alle statsborgere trenger et gyldig pass.

Visumregler
1
Hvem trenger ikke visum?
Statsborgere fra følgende land trenger ikke visum når de reiser som turist:


Brunei, Japan, Singapore.


2
Obligatoriske dokumenter for visumsøknad
Turistvisum:
  • Søknadsskjema
  • 1 Passfoto
  • Gyldig pass med en blank side
  • Returbillett
  • Betaling av visum gebyr
3
  • Turistvisum: 90 dager.
4
Visum priser
  • Turistvisum: 40/60 EUR
5
Tiden det tar å utstede visum
  • Turistvisum: 3 dager
  • : 3 dager
6
Kontaktinformasjon til ambassaden

All informasjon på denne siden har blitt nøye undersøkt. Men visumregler endres ofte og informasjonen er gitt uten noen garanti.
 
Før avreise anbefaler vi at du sjekker ambassadens websider. Har du fler spørsmål i forhold til visum bør du kontakte ambassaden til Kina direkte.
 
Godkjente språkskoler i Kina


Kina - språkskoler: Beijing  Shanghai 


:

1
Tidligere studenters vurderinger: (2 evalueringer på denne språkskolen)

2
Tidligere studenters vurderinger: (82 evalueringer på denne språkskolen)

3
Tidligere studenters vurderinger: (10 evalueringer på denne språkskolen)


Mer - Evalueringer og prissammenligninger av alle språkskoler i Kina
Jeg likte
om LanguageCourse.net
  • Dimitra (21): Jeg har bare hatt positive erfaringer når jeg har... mer
  • Beate (25): Det var veldig god service, jeg følte jeg var i... mer
  • Anton (56): Jeg er glad for at jeg fant denne hjemmesiden på... mer
*obligatorisk