Costa Rica

Visum Information
passkrav


Alle statsborgere trenger et gyldig pass.

Visumregler
1
Hvem trenger ikke visum?
Statsborgere fra følgende land trenger ikke visum når de reiser som turist:


Andorra, Argentina, Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Hellas, Israel, Italia, Japan, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Nederland, Nord-Korea, Norge, Panama, Paraguay, Portugal, Puerto Rico, Romania, Slovenia, Spania, Sveits, Sverige, Sør-Korea, Trinidad og Tobago, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, Uruguay, USA, Østerrike.


2
Obligatoriske dokumenter for visumsøknad
Turistvisum:
  • Søknadsskjema
  • Passfoto
  • Gyldig pass med en blank side
  • Returbillett
  • Dokumentasjon på tilstrekkelige penger til opphold
  • Proof of purpose of visit
3
Validity of Visa
  • Turistvisum: 30 to 90 dager.
4
Visum priser
  • Student Visa: 20 EUR
5
Tiden det tar å utstede visum
  • Turistvisum: 1 to 2 dager
6
Kontaktinformasjon til ambassaden

All informasjon på denne siden har blitt nøye undersøkt. Men visumregler endres ofte og informasjonen er gitt uten noen garanti.
 
Før avreise anbefaler vi at du sjekker ambassadens websider. Har du fler spørsmål i forhold til visum bør du kontakte ambassaden til Costa Rica direkte.
 
Godkjente språkskoler i Costa Rica


Costa Rica - språkskoler: Puerto Viejo  San Jose  Tamarindo Beach  Turrialba 


Best rated language schools in Costa Rica:

1
Tidligere studenters vurderinger: (1 evalueringer på denne språkskolen)

2
Tidligere studenters vurderinger: (2 evalueringer på denne språkskolen)


Mer - Evalueringer og prissammenligninger av alle språkskoler i Costa Rica
Jeg likte
om LanguageCourse.net
  • Nancy (60): Jeg undersøkte forskjellige fordypelses kurs i... mer
  • Maria Isabel (49): Jeg ble overasket over hvor raskt og effektivt... mer
  • Maria Teresa (45): Hjelpen jeg fikk ved bestilling var veldig god og... mer
*obligatorisk