Den dominikanske republikk

Visum Information
passkrav


Alle statsborgere trenger et gyldig pass.

Only excemption are nationals of the following countries who may also present an alternative document of identification instead of a passport: Belgia, Canada, Frankrike, Georgia, Luxembourg, Nederland, USA.


Visumregler
1
Hvem trenger ikke visum?
Statsborgere fra følgende land trenger ikke visum når de reiser som turist:


Argentina, Chile, Ecuador, Island, Israel, Japan, Liechtenstein, Nord-Korea, Peru, Sør-Korea, Uruguay.


2
Obligatoriske dokumenter for visumsøknad
Turistvisum:
  • Søknadsskjema
  • Passfoto
  • Gyldig pass med en blank side
  • Dokumentasjon på tilstrekkelige penger til opphold
  • Betaling av visum gebyr
  • Stemplet, selv-adressert konvolutt ved søknad per post
3
Validity of Visa
  • Turistvisum: 60 dager.
4
Visum priser
  • Student Visa: 115 EUR
5
Tiden det tar å utstede visum
  • Turistvisum: 20 dager
  • Student Visa: 20 dager
6
Kontaktinformasjon til ambassaden

All informasjon på denne siden har blitt nøye undersøkt. Men visumregler endres ofte og informasjonen er gitt uten noen garanti.
 
Før avreise anbefaler vi at du sjekker ambassadens websider. Har du fler spørsmål i forhold til visum bør du kontakte ambassaden til Den dominikanske republikk direkte.
 
Godkjente språkskoler i Den dominikanske republikk


Den dominikanske republikk - språkskoler: Santo Domingo  Sosua 


Best rated language schools in Den dominikanske republikk:

1
Tidligere studenters vurderinger: (6 evalueringer på denne språkskolen)

2
Tidligere studenters vurderinger: (7 evalueringer på denne språkskolen)


Mer - Evalueringer og prissammenligninger av alle språkskoler i Den dominikanske republikk
Jeg likte
om LanguageCourse.net
  • Beate (25): Det var veldig god service, jeg følte jeg var i... mer
  • Andrew (28): Har ingen ting å klage på, og det var fint å... mer
  • Andrzej (26): Deres bestillings service er enkel og praktisk... mer
*obligatorisk