Ecuador

Visum Information
passkrav


Alle statsborgere trenger et gyldig pass.

Only excemption are nationals of the following countries who may also present an alternative document of identification instead of a passport: Colombia.


Visumregler
1
Hvem trenger ikke visum?
Statsborgere fra følgende land trenger ikke visum når de reiser som turist:


.


2
Obligatoriske dokumenter for visumsøknad
Turistvisum:
  • Søknadsskjema
  • Passfoto
  • Gyldig pass med en blank side
  • Returbillett
  • Dokumentasjon på tilstrekkelige penger til opphold
  • Betaling av visum gebyr
3
Validity of Visa
  • Turistvisum: 180 dager.
4
Visum priser
  • Student Visa: 50 EUR
5
Tiden det tar å utstede visum
  • Turistvisum: 1 dager
6
Kontaktinformasjon til ambassaden

All informasjon på denne siden har blitt nøye undersøkt. Men visumregler endres ofte og informasjonen er gitt uten noen garanti.
 
Før avreise anbefaler vi at du sjekker ambassadens websider. Har du fler spørsmål i forhold til visum bør du kontakte ambassaden til Ecuador direkte.
 
Godkjente språkskoler i Ecuador


Ecuador - språkskoler: Quito 


Best rated language schools in Ecuador:

1
Tidligere studenters vurderinger: (1 evalueringer på denne språkskolen)


Mer - Evalueringer og prissammenligninger av alle språkskoler i Ecuador
Jeg likte
om LanguageCourse.net
  • Andrzej (26): Deres bestillings service er enkel og praktisk... mer
  • José Manuel (24): Hvis jeg skulle gjenta et studieopphold i utlandet... mer
  • Jesus (27): Alt var perfekt, dere er som en MAC......ingen... mer
*obligatorisk