Egypt

Visum Information
passkrav


Alle statsborgere trenger et gyldig pass.

Visumregler
1
Hvem trenger ikke visum?
Statsborgere fra følgende land trenger ikke visum når de reiser som turist:


Bahrain, De forente arabiske emirater, Djibouti, Guinea, Jemen, Jordan, Kuwait, Libya, Oman, Saudi-Arabia.


2
Obligatoriske dokumenter for visumsøknad
Turistvisum:
  • Søknadsskjema
  • 1 Passfoto
  • Gyldig pass med en blank side
  • Betaling av visum gebyr
  • Stemplet, selv-adressert konvolutt ved søknad per post
3
  • Turistvisum: 90 dager.
4
Visum priser
  • : 15-91 EUR
5
Tiden det tar å utstede visum
  • Turistvisum: 1 dager
6
Kontaktinformasjon til ambassaden

All informasjon på denne siden har blitt nøye undersøkt. Men visumregler endres ofte og informasjonen er gitt uten noen garanti.
 
Før avreise anbefaler vi at du sjekker ambassadens websider. Har du fler spørsmål i forhold til visum bør du kontakte ambassaden til Egypt direkte.
 
Godkjente språkskoler i Egypt


Egypt - språkskoler: Alexandria  Kairo 


:

1
Tidligere studenters vurderinger: (30 evalueringer på denne språkskolen)

2
Tidligere studenters vurderinger: (17 evalueringer på denne språkskolen)


Mer - Evalueringer og prissammenligninger av alle språkskoler i Egypt
Jeg likte
om LanguageCourse.net
  • Maria Isabel (49): Jeg ble overasket over hvor raskt og effektivt... mer
  • Nancy (60): Jeg undersøkte forskjellige fordypelses kurs i... mer
  • Alexey (16): Alle konsulentene er veldig profesjonelle.... mer
*obligatorisk