Honduras

Visum Information
passkrav


Alle statsborgere trenger et gyldig pass.

Visumregler
1
Hvem trenger ikke visum?
Statsborgere fra følgende land trenger ikke visum når de reiser som turist:


Andorra, Antigua og Barbuda, Argentina, Australia, Bahamas, Bahrain, Barbados, Belgia, Belize, Brasil, Brunei, Bulgaria, Canada, Chile, Costa Rica, Danmark, El Salvador, Finland, Frankrike, Gibraltar, Guatemala, Hellas, IRLAND, Island, Italia, Japan, Kuwait, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Monaco, Nederland, New Zealand, Nicaragua, Norge, Panama, Paraguay, Qatar, Romania, Saint Lucia, San Marino, Saudi-Arabia, Singapore, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyrkia, Tyskland, Ungarn, Uruguay, USA, Vatikanet, Østerrike.


2
Obligatoriske dokumenter for visumsøknad
Turistvisum:
  • Søknadsskjema
  • 1 Passfoto
  • Gyldig pass med en blank side
  • Returbillett
  • Dokumentasjon på tilstrekkelige penger til opphold
  • Betaling av visum gebyr
  • Stemplet, selv-adressert konvolutt ved søknad per post
3
Validity of Visa
  • Turistvisum: 90 / 360 dager.
4
Visum priser
  • Student Visa: 125 EUR
5
Tiden det tar å utstede visum
  • Turistvisum: 1 to 2 dager
6
Kontaktinformasjon til ambassaden

All informasjon på denne siden har blitt nøye undersøkt. Men visumregler endres ofte og informasjonen er gitt uten noen garanti.
 
Før avreise anbefaler vi at du sjekker ambassadens websider. Har du fler spørsmål i forhold til visum bør du kontakte ambassaden til Honduras direkte.
 
Godkjente språkskoler i Honduras


Honduras - språkskoler: La Ceiba 


Best rated language schools in Honduras:

1
Tidligere studenters vurderinger: (17 evalueringer på denne språkskolen)


Mer - Evalueringer og prissammenligninger av alle språkskoler i Honduras
Jeg likte
om LanguageCourse.net
  • Andrzej (26): Deres bestillings service er enkel og praktisk... mer
  • Maria Teresa (45): Hjelpen jeg fikk ved bestilling var veldig god og... mer
  • Jose Manuel (40): TAKK FOR ALT. ALT VAR HELT PERFEKT... mer
*obligatorisk