Honduras

Visum Information
passkrav


Alle statsborgere trenger et gyldig pass.

Visumregler
1
Hvem trenger ikke visum?
Statsborgere fra følgende land trenger ikke visum når de reiser som turist:


Andorra, Antigua og Barbuda, Argentina, Australia, Bahamas, Bahrain, Barbados, Belgia, Belize, Brasil, Brunei, Bulgaria, Canada, Chile, Costa Rica, Danmark, El Salvador, Finland, Frankrike, Gibraltar, Guatemala, Hellas, IRLAND, Island, Italia, Japan, Kuwait, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Monaco, Nederland, New Zealand, Nicaragua, Norge, Panama, Paraguay, Qatar, Romania, Saint Lucia, San Marino, Saudi-Arabia, Singapore, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyrkia, Tyskland, Ungarn, Uruguay, USA, Vatikanet, Østerrike.


2
Obligatoriske dokumenter for visumsøknad
Turistvisum:
  • Søknadsskjema
  • 1 Passfoto
  • Gyldig pass med en blank side
  • Returbillett
  • Dokumentasjon på tilstrekkelige penger til opphold
  • Betaling av visum gebyr
  • Stemplet, selv-adressert konvolutt ved søknad per post
3
  • Turistvisum: 90 / 360 dager.
4
Visum priser
  • : 125 EUR
5
Tiden det tar å utstede visum
  • Turistvisum: 1 to 2 dager
6
Kontaktinformasjon til ambassaden

All informasjon på denne siden har blitt nøye undersøkt. Men visumregler endres ofte og informasjonen er gitt uten noen garanti.
 
Før avreise anbefaler vi at du sjekker ambassadens websider. Har du fler spørsmål i forhold til visum bør du kontakte ambassaden til Honduras direkte.
 
Godkjente språkskoler i Honduras


Honduras - språkskoler: La Ceiba 


:

1
Tidligere studenters vurderinger: (18 evalueringer på denne språkskolen)


Mer - Evalueringer og prissammenligninger av alle språkskoler i Honduras
Jeg likte
om LanguageCourse.net
  • Valeria (27): Jeg hadde kontakt med Michele som alltid var... mer
  • Maria Teresa (45): Hjelpen jeg fikk ved bestilling var veldig god og... mer
  • Dimitra (21): Jeg har bare hatt positive erfaringer når jeg har... mer
*obligatorisk