Mexico

Visum Information
passkrav


Alle statsborgere trenger et gyldig pass.

: Canada, USA.


Visumregler
1
Hvem trenger ikke visum?
Statsborgere fra følgende land trenger ikke visum når de reiser som turist:


.


2
Obligatoriske dokumenter for visumsøknad
Turistvisum:
  • Søknadsskjema
  • 1 Passfoto
  • Gyldig pass med en blank side
  • Returbillett
  • Dokumentasjon på tilstrekkelige penger til opphold
  • Betaling av visum gebyr
3
  • Turistvisum: 30 € 180 dager.
4
Visum priser
  • : 60 EUR
5
Tiden det tar å utstede visum
  • Turistvisum: 2 dager
6
Kontaktinformasjon til ambassaden

All informasjon på denne siden har blitt nøye undersøkt. Men visumregler endres ofte og informasjonen er gitt uten noen garanti.
 
Før avreise anbefaler vi at du sjekker ambassadens websider. Har du fler spørsmål i forhold til visum bør du kontakte ambassaden til Mexico direkte.
 
Godkjente språkskoler i Mexico


Mexico - språkskoler: Guadalajara  Guanajuato  Playa del Carmen  Puerto Escondido  Puerto Vallarta  Queretaro 


:

1
Tidligere studenters vurderinger: (5 evalueringer på denne språkskolen)

2
Tidligere studenters vurderinger: (2 evalueringer på denne språkskolen)

3
Tidligere studenters vurderinger: (1 evalueringer på denne språkskolen)

4
Tidligere studenters vurderinger: (11 evalueringer på denne språkskolen)

5
Tidligere studenters vurderinger: (9 evalueringer på denne språkskolen)


Mer - Evalueringer og prissammenligninger av alle språkskoler i Mexico
Jeg likte
om LanguageCourse.net
  • Andrzej (26): Deres bestillings service er enkel og praktisk... mer
  • Lilyana (28): Her finner du de beste prisene på språkkurs.... mer
  • Andrew (28): Har ingen ting å klage på, og det var fint å... mer
*obligatorisk