USA

Visum Information
passkrav


Alle statsborgere trenger et gyldig pass.

Visumregler
1
Hvem trenger ikke visum?
You do not require a visa if you comply with ALL the following 3 points: You will then not require a visa, but you still need to fill in before departure the "Electronic System for Travel Authorization (ESTA)", what you can do conveniently online at https://esta.cbp.dhs.gov/esta/esta.html?language=en


In all other cases you will require a visa. As a language student with over 16 hours/week you will have to apply for a student visa. The school will send you after enrollment the SEVIS I-20 form, which you will need for the visa application. ESTA is not required if you enter with a visa.


Countries of Visa Waiver Program:


Andorra, Australia, Belgia, Brunei, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, IRLAND, Island, Italia, Japan, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Nederland, New Zealand, Norge, Portugal, San Marino, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Sveits, Sverige, Sør-Korea, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, Østerrike

2
Obligatoriske dokumenter for visumsøknad
Studentvisum (I20)
  • Søknadskjema DS-156
  • 1 Passfoto
  • Gyldig pass med en hel blank side, gyldig i minst seks måneder etter innreise i USA.
  • Dokumentasjon på tilstrekkelige penger til opphold som angitt i I-20 eller DS-2019.
  • SEVIS I-20 eller SEVIS DS-2019, utstedt av et college, skole, eller universitet i USA.
  • Kontaktinformasjon og arbeidserfaringsskjema DS-0158M.
  • Menn mellom 16 og 45 må fylle ut skjema DS-0157.
  • En kvittering på behandlingsgebyr for visum, informasjon er tilgjengelig fra konsulatet eller på konsulatets spesielle nettsted.
  • Kvittering for SEVIS gebyr. Du kan betale SEVIS gebyret online på den offisielle hjemmesiden. https://www.fmjfee.com/i901fee/
Opptaksbrev, bevis på søkerens TOEFL test score, vitnemål eller karakterutskrifter fra forrige studie-behøves ikke nødvendigvis, men en konsulatmedarbeider kan be om denne informasjonen.


Turistvisum:

  • Søknadsskjema
  • 1 Passfoto
  • Gyldig pass med en blank side
  • Returbillett
  • Dokumentasjon på tilstrekkelige penger til opphold
  • Proof of purpose of visit
  • Stemplet, selv-adressert konvolutt ved søknad per post
3
Validity of Visa
  • Turistvisum: 180 dager.
  • Student Visa: 180 dager.
4
Visum priser
  • Student Visa: 124 EUR
5
Tiden det tar å utstede visum
  • Turistvisum: 5-60 dager
  • Student Visa: 5-60 dager
6
Kontaktinformasjon til ambassaden

All informasjon på denne siden har blitt nøye undersøkt. Men visumregler endres ofte og informasjonen er gitt uten noen garanti.
 
Før avreise anbefaler vi at du sjekker ambassadens websider. Har du fler spørsmål i forhold til visum bør du kontakte ambassaden til USA direkte.
 
Godkjente språkskoler i USA


USA - språkskoler: Beverly Hills  Boston  Chicago  Denver  Fort Lauderdale  Honolulu  Las Vegas  Los Angeles  Miami  New Orleans  New York  Orlando  Portland  San Diego  San Francisco  Santa Monica  Seattle  Washington DC 


Best rated language schools in USA:

1
Tidligere studenters vurderinger: (1 evalueringer på denne språkskolen)

2
Tidligere studenters vurderinger: (7 evalueringer på denne språkskolen)

3
Tidligere studenters vurderinger: (10 evalueringer på denne språkskolen)

4
Tidligere studenters vurderinger: (2 evalueringer på denne språkskolen)

5
Tidligere studenters vurderinger: (9 evalueringer på denne språkskolen)


Mer - Evalueringer og prissammenligninger av alle språkskoler i USA
Jeg likte
om LanguageCourse.net
  • Yumiko (51): Jeg satte veldig stor pris på hjelpen jeg fikk av... mer
  • María (28): Jeg snakket med Ruben over flere uker og han var... mer
  • Jose Manuel (40): TAKK FOR ALT. ALT VAR HELT PERFEKT... mer
*obligatorisk