Cuba

Informații privind viza
Cerințe pașaport


Toți cetățenii au nevoie de un pașaport valid.

Cerințe viză
1
Cine nu are nevoie de viză?
Cetățenii următoarelor țări nu au nevoie de viză la intrarea ca turist. :


.


2
Documentele necesare pentru solicitarea vizei
Viză turistică:
  • Formular de aplicare
  • Pașaport valabil cu 1 pagină complet goală
  • Bilet de întoarcere
  • Plata taxei de viză
  • Plic auto-adresat, ștampilat, la aplicarea prin poștă
3
  • Viză turistică: 30 zile.
4
Costurile vizei
  • : 22 EUR
6
Date de contact pentru ambasadă

Toate informațiile din această pagină au fost atent investigate. Totuși, cerințele privind viza se modifică frecvent, astfel că informațiile sunt oferite fără vreo garanție.
 
Înainte de plecare este recomandat să verificați siteul ambasadei. Pentru întrebări suplimentare cu privire la cerințele pentru viză, contactați direct ambasada Cuba din țara dumneavoastră.
 
Școli de limbă acreditate în Cuba


Cuba - școli de limbă : Havana  Santiago de Cuba 


:

1
Note ale foștilor studenți: (2 recenzii a acestei școli lingvistice)


Mai mult - Evaluări și comparare de prețuri pentru toate școlile lingvistice din Cuba
*necesar