Republica Cehă

Informații privind viza
Cerințe pașaport


Toți cetățenii au nevoie de un pașaport valid.

: Andorra, Austria, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, IRLANDA, Italia, Luxemburg, Malta, Monaco, Regatul Unit, România, Spania, Suedia, Țările de Jos, Ungaria.


Cerințe viză
1
Cine nu are nevoie de viză?
Cetățenii următoarelor țări nu au nevoie de viză la intrarea ca turist. :


Andorra, Argentina, Australia, Austria, Belgia, Bolivia, Brazilia, Brunei, Bulgaria, Canada, Chile, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Costa Rica, Croația, Danemarca, El Salvador, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Guatemala, Honduras, Hong Kong, IRLANDA, Israel, Italia, Japonia, Luxemburg, Macao, Malaezia, Malta, Mexic, Monaco, Nicaragua, Noua Zeelandă, Panama, Paraguay, Regatul Unit, România, San Marino, Spania, Statele Unite, Suedia, Țările de Jos, Ungaria, Uruguay, Vatican, Venezuela.


2
Documentele necesare pentru solicitarea vizei
Viză turistică:
  • Formular de aplicare
  • 1 Fotografie de tip pașaport
  • Pașaport valabil cu 1 pagină complet goală
  • Dovada fondurilor suficiente pentru ședere
  • Plata taxei de viză
  • Plic auto-adresat, ștampilat, la aplicarea prin poștă
  • Asigurare
4
Costurile vizei
  • : 60 EUR
5
Timp necesar pentru eliberarea vizei
  • Viză turistică: 7 zile
  • : 7 zile
6
Date de contact pentru ambasadă

Toate informațiile din această pagină au fost atent investigate. Totuși, cerințele privind viza se modifică frecvent, astfel că informațiile sunt oferite fără vreo garanție.
 
Înainte de plecare este recomandat să verificați siteul ambasadei. Pentru întrebări suplimentare cu privire la cerințele pentru viză, contactați direct ambasada Republica Cehă din țara dumneavoastră.
 
Școli de limbă acreditate în Republica Cehă

Mai mult - Evaluări și comparare de prețuri pentru toate școlile lingvistice din Republica Cehă
*necesar