Honduras

Informații privind viza
Cerințe pașaport


Toți cetățenii au nevoie de un pașaport valid.

Cerințe viză
1
Cine nu are nevoie de viză?
Cetățenii următoarelor țări nu au nevoie de viză la intrarea ca turist. :


Andorra, Antigua și Barbuda, Arabia Saudită, Argentina, Australia, Austria, Bahamas, Bahrain, Barbados, Belgia, Belize, Brazilia, Brunei, Bulgaria, Canada, Chile, Costa Rica, Danemarca, El Salvador, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Guatemala, IRLANDA, Islanda, Italia, Japonia, Kuweit, Liechtenstein, Luxemburg, Malaezia, Malta, Mexic, Monaco, Nicaragua, Norvegia, Noua Zeelandă, Panama, Paraguay, Qatar, Regatul Unit, România, San Marino, Sfânta Lucia, Singapore, Spania, Statele Unite, Suedia, Țările de Jos, Turcia, Ungaria, Uruguay, Vatican.


2
Documentele necesare pentru solicitarea vizei
Viză turistică:
  • Formular de aplicare
  • 1 Fotografie de tip pașaport
  • Pașaport valabil cu 1 pagină complet goală
  • Bilet de întoarcere
  • Dovada fondurilor suficiente pentru ședere
  • Plata taxei de viză
  • Plic auto-adresat, ștampilat, la aplicarea prin poștă
3
Validity of Visa
  • Viză turistică: 90 / 360 zile.
4
Costurile vizei
  • Student Visa: 125 EUR
5
Timp necesar pentru eliberarea vizei
  • Viză turistică: 1 to 2 zile
6
Date de contact pentru ambasadă

Toate informațiile din această pagină au fost atent investigate. Totuși, cerințele privind viza se modifică frecvent, astfel că informațiile sunt oferite fără vreo garanție.
 
Înainte de plecare este recomandat să verificați siteul ambasadei. Pentru întrebări suplimentare cu privire la cerințele pentru viză, contactați direct ambasada Honduras din țara dumneavoastră.
 
Școli de limbă acreditate în Honduras


Honduras - școli de limbă : La Ceiba 


Best rated language schools in Honduras:

1
Note ale foștilor studenți: (17 recenzii a acestei școli lingvistice)


Mai mult - Evaluări și comparare de prețuri pentru toate școlile lingvistice din Honduras
*necesar