Ungaria

Informații privind viza
Cerințe pașaport


Toți cetățenii au nevoie de un pașaport valid.

Only excemption are nationals of the following countries who may also present an alternative document of identification instead of a passport: Andorra, Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, IRLANDA, Italia, Luxemburg, Malta, Monaco, Regatul Unit, România, Spania, Suedia, Țările de Jos, Ungaria.


Cerințe viză
1
Cine nu are nevoie de viză?
Cetățenii următoarelor țări nu au nevoie de viză la intrarea ca turist. :


Andorra, Argentina, Australia, Austria, Belgia, Bolivia, Brazilia, Brunei, Bulgaria, Canada, Chile, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Costa Rica, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Guatemala, Honduras, IRLANDA, Islanda, Israel, Italia, Japonia, Liechtenstein, Luxemburg, Malaezia, Malta, Mexic, Monaco, Noua Zeelandă, Paraguay, Regatul Unit, România, Spania, Statele Unite, Suedia, Țările de Jos, Ungaria, Uruguay, Vatican, Venezuela.


2
Documentele necesare pentru solicitarea vizei
Viză turistică:
  • Formular de aplicare
  • 1 Fotografie de tip pașaport
  • Pașaport valabil cu 1 pagină complet goală
  • Bilet de întoarcere
  • Plata taxei de viză
3
Validity of Visa
  • Viză turistică: 90 zile.
4
Costurile vizei
  • Student Visa: 60 EUR
5
Timp necesar pentru eliberarea vizei
  • Viză turistică: 2 zile
6
Date de contact pentru ambasadă

Toate informațiile din această pagină au fost atent investigate. Totuși, cerințele privind viza se modifică frecvent, astfel că informațiile sunt oferite fără vreo garanție.
 
Înainte de plecare este recomandat să verificați siteul ambasadei. Pentru întrebări suplimentare cu privire la cerințele pentru viză, contactați direct ambasada Ungaria din țara dumneavoastră.
 
Școli de limbă acreditate în Ungaria

Mai mult - Evaluări și comparare de prețuri pentru toate școlile lingvistice din Ungaria
*necesar