X
Finland
1 språkskola i Finland från
för en 2 veckor Finska-kurs med logi.

Hitta den bästa Finska skolan till bästa pris. Kvalitetsjämförelse, omdömen och specialerbjudanden på gruppkurser för vuxna för att studera Finska i Finland.
Du kan också jämföra kurser för tonåringar och barn i Finland.

Elevernas ranking på skolorna i Finland:
5.0/5.0 (1 utvärdering)

Helsingfors

Mer än 2000 kvalificerade lärare i 30 länder världen över är knutna till skolorganisationen. 'Studera och bo i din lärares hem' erbjuder dig den unika möjligheten till en fördjupad upplevelse. Den vanligaste kritiken mot språkkurser är att studenten talar det egna... Mer

Kurskategorier (3) Boende (1)
Finland:  Under den soliga säsongen brister Finland ut i en explosion av festivaler, gott humör och optimism. På vintern kan man aktivera sig med att åka skidor, hyra en hundspann eller en skoter och ge sig ut över de snötäckta bergen som garvas av den vackra vintersolen. Njut av friskheten i den finska luften och besök den trendsättande och moderna huvudstaden Helsingfors.

Fakta om Finland

Befolkning: 5,244,000 Invånare

Huvudstad: Helsingfors

valuta: EUR (1 EUR = 1.0615 USD)

Namn på Land på Finska: Suomi

Finland livsstil kvalitetsranking:
5.0/5.0  (1 recensioner av våra tidigare studenter)

Världens mest besökta oberoende utbildningkatalog för att boka din språkkurs med hög kvalitet på undervisningen och roliga fritidsaktiviteter. Vi väljer noggrant skolor vi arbetar med för Finska lektioner och språkkurser från nybörjare till avancerad nivå och du ser listan över Finska språkstudier utomlands på rekommenderade bra Finska skolor i Finland .
onscroll="return false;">
Jag gillade
om LanguageCourse.net
  • Abrahan (23): Jag gillade mina erfarenheter med... mer
  • Harm Jaap (46): Normalt kontaktar jag språkskolorna direkt, men... mer
  • Dick: Natasha gjorde ett mycket bra jobb! Hon hjälpte... mer