X
Hong Kong
1 språkskola i Hong Kong från
för en 2 veckor Kinesiska-kurs med logi.

Hitta den bästa Kinesiska skolan till bästa pris. Kvalitetsjämförelse, omdömen och specialerbjudanden på gruppkurser för vuxna för att studera Kinesiska i Hong Kong.

Elevernas ranking på skolorna i Hong Kong:
3.8/5.0 (10 utvärderingar)

Hong Kong

Hong Kong
Skolstorlek:

Baserad centralt på Hong Kong Island. Gångavstånd till affärsdistrikt, shopping- och nöjesområden samt alla transportmöjligheter. Mer

Kurskategorier (6) Boende (2) Faciliteter (3)
Fler Kinesiskakurser erbjuds i Kina, Taiwan eller lista alla språkskolor i hela världen som erbjuder Kinesiskakurser. Hong Kong:  Hongkong är en speciell administrativ region av Kina och en av de mest tättbefolkade städerna i världen. Eftersom den har en internationell hamn, omfattar den människor från olika kulturer och ursprung. Dess förflutna som brittisk koloni kontrasterar med dess kinesiska och österländska smak, vilket skapar en stark dualitet. Numera är Hongkong ett stort storstadsområde känt för sin skyline. Här hittar du några av de högsta byggnaderna i världen.

Fakta om Hong Kong

Befolkning: 6,899,000 Invånare

Huvudstad: Hong Kong

valuta: HKD (1 HKD = 0.1289 USD)

Namn på Land på Kinesiska: 香港

Hong Kong livsstil kvalitetsranking:
4.8/5.0  (13 recensioner av våra tidigare studenter)

Karta där du kan se var de Kinesiska skolorna i Hong Kong ligger.

Världens mest besökta oberoende utbildningkatalog för att boka din språkkurs med hög kvalitet på undervisningen och roliga fritidsaktiviteter. Vi väljer noggrant skolor vi arbetar med för Kinesiska lektioner och språkkurser från nybörjare till avancerad nivå och du ser listan över Kinesiska språkstudier utomlands på rekommenderade bra Kinesiska skolor i Hong Kong .
onscroll="return false;">
Jag gillade
om LanguageCourse.net
  • Monica: Bra hemsida, den hjälpte mig verkligen med mitt... mer
  • Harm Jaap (46): Normalt kontaktar jag språkskolorna direkt, men... mer
  • Sarah: LanguageCourse.Net är mycket billig och skolorna... mer