X

Ryska Språkskolor i Lettland

1 språkskola i Lettland från
för en 2 veckor Ryska-kurs med logi.

Hitta den bästa Ryska skolan till bästa pris. Kvalitetsjämförelse, omdömen och specialerbjudanden på gruppkurser för vuxna för att studera Ryska i Lettland.

Elevernas ranking på skolorna i Lettland:
4.5/5.0 (11 utvärderingar)

Riga

Skolstorlek:

Belägen i hjärtat Lettlands huvudstad Riga, tvärs över gatan från National Opera House och den stora tåg- och busstationen. Ett kvarter bort från Latvian University och Gamla Stan. Mer

Kurskategorier (8) Boende (4) Faciliteter (10)

Fakta om Lettland

Befolkning: 2,218,000 Invånare

Huvudstad: Riga

valuta: LVL (1 LVL = 1.5104 USD)

Namn på Land på Ryska: Латвия

Lettland livsstil kvalitetsranking:
4.5/5.0  (11 recensioner av våra tidigare studenter)

Lettland:  Lettland, ett land i förändring, är fortfarande okänt för massturism. Huvudstaden Riga är en av de trevligare europeiska städerna med ett spännande nattliv. Lettland har också 6 UNESCO-skyddade områden. I detta Nordeuropeiska land kan du njuta av 500 km vita stränder vid Östersjön, varav omkring tio är blåflaggade. Missa inte staden Sigulda med sina medeltida slott och Gauya nationalpark känd för sina legendariska grottor. Fler Ryskakurser erbjuds i Georgien, Lettland, Ryssland, Ukraina eller lista alla språkskolor i hela världen som erbjuder Ryskakurser.

Karta där du kan se var de Ryska skolorna i Lettland ligger.

Världens mest besökta oberoende utbildningkatalog för att boka din språkkurs med hög kvalitet på undervisningen och roliga fritidsaktiviteter. Vi väljer noggrant skolor vi arbetar med för Ryska lektioner och språkkurser från nybörjare till avancerad nivå och du ser listan över Ryska språkstudier utomlands på rekommenderade bra Ryska skolor i Lettland .
onscroll="return false;">
Jag gillade
om LanguageCourse.net
  • Scott (24): LanguageCourse.Net är verkligen en underbar... mer
  • Harm Jaap (46): Normalt kontaktar jag språkskolorna direkt, men... mer
  • Dick: Natasha gjorde ett mycket bra jobb! Hon hjälpte... mer