X
Granada
5 språkskolor i Granada Som sträcker sig från
till
för en kurs i Spanska under 2 veckor inklusive boende.

Hitta den bästa Spanska skolan till bästa pris. Kvalitetsjämförelse, omdömen och specialerbjudanden på gruppkurser för vuxna för att studera Spanska i Granada.
Du kan också jämföra kurser för tonåringar och barn i Granada.

Elevernas ranking på skolorna i Granada:
4.3/5.0 (68 utvärderingar)
Skolstorlek:

Skolan ligger i Granada centrum, i en lättillgänglig modern byggnad, väldigt nära alla faciliteter och bussrutter. Vår unga och entusiastiska personal arbetar hårt för att du ska ha en trevlig... Mer

Kvalitet på undervisning: 5.0/5.0
Sociala aktiviteter och utflykter: 4.0/5.0
Kurskategorier (14) Boende (2) Faciliteter (12)
Skolstorlek:

Enforex Granada är en liten skola med kapacitet för 80 studenter, perfekt för dig som vill ha personlig uppmärksamhet och känna dig som hemma. Belägen i centrum, bara ett par minuters promenad... Mer

Kvalitet på undervisning: 4.3/5.0
Sociala aktiviteter och utflykter: 3.5/5.0
Kurskategorier (3) Boende (2) Faciliteter (9)
Skolstorlek:

Skolbyggnaden är byggd i Andalusisk stil och de hemtrevliga klassrummen och den vackra uteplatsen bibehåller charmen och intimiteten hos ett familjehem. Skolan ligger i ett lugnt område, bara 10... Mer

Kvalitet på undervisning: 4.6/5.0
Sociala aktiviteter och utflykter: 4.0/5.0
Kurskategorier (15) Boende (6) Faciliteter (15)
Skolstorlek:

Skolan är i Granadas centrum, in den lägsta delen av Realejo-kvarteret, nära till det största området av barer, restauranger och affärer. Mer

Kvalitet på undervisning: 5.0/5.0
Sociala aktiviteter och utflykter: 4.0/5.0
Kurskategorier (13) Boende (2) Faciliteter (14)

Mer än 2000 kvalificerade lärare i 30 länder världen över är knutna till skolorganisationen. 'Studera och bo i din lärares hem' erbjuder dig den unika möjligheten till en fördjupad... Mer

Kurskategorier (4) Boende (1)
Hittar du inte det du söker? Jämför fler Spanska skolor i Alicante, Barcelona, Benalmadena, Cadiz, Cartagena (Murcia), Girona, Ibiza, Las Palmas, Leon, Madrid, Malaga, Marbella, Palma de Mallorca, Pamplona, Platja d'Aro (Costa Brava), Ronda, Salamanca, San Sebastian, Sevilla, Sitges, Teneriffa, Valencia, Vejer de la Frontera eller jämför alla skolor i Spanien . Granada:  Granada är en underbar stad i Andalusien med 260 000 invånare. Det kända Alhambraslottet dominerar stadsbilden. I Granada kan du se flamencodansare och gitarrister på gatorna, såväl som tusentals studenter - den blandning som gör staden så speciell.

Fakta om Granada

Befolkning: 235,000 Invånare

Tidszon: +11h. (GMT +1)

Område: Andalusia, Provincia de Granada

valuta: EUR (1 EUR = 1.0615 USD)

Granada livsstil kvalitetsranking:
4.8/5.0  (70 recensioner av våra tidigare studenter)

Ankomst-flygplats(er):

 • Federico García Lorca (GRX) - 15km från Granada stadskärna
 • Málaga (AGP) - 97km från Granada stadskärna
 • Väder Granada

  Klimat-tabell
  Legend:
  Temperatur mitt på dagen
  Nattemperatur
  Regn
  3040605040200020405040

  Event i GranadaBästa tiden för att ta språkkurs i Granada

  februari
  Flamenco kommer från söder Festival
  Flamenco kommer från söder Festival

  feb. 2017 - maj. 2017Flamencofestival i både Granada och Sevilla som för samman de bästa musikerna och dansarna inom genren.

  mars
  Granada Tango Festival
  Granada Tango Festival

  mars. 2017Sex dagar av tango i hela staden Granada med konserter och föreställningar, populära milongor, och dansare i tunnelbanan, på bussar, på gatorna och på universitetet.

  april
  Procesiones de Semana Santa
  Procesiones de Semana Santa

  09 apr. 2017 - 16 apr. 2017

  Día de la cruz
  Día de la cruz

  28 apr. 2017 - 02 maj. 2017

  juni
  Granada Festival Dans och musik
  Granada Festival Dans och musik

  juni. 2017 - juli. 2017Denna festival äger rum under tre veckor i mitten av sommaren. Programmet omfattar orkester- och kammarmusikkonserter, konserter, balett och flamenco.

  Granada Festival of South Film
  Granada Festival of South Film

  juni. 2017Festival för att gynna filmer från Afrika, Asien, Latinamerika och Mellanöstern. Finansieringen drogs in 2016 och därför har denna fantastiska festival en osäker framtid.

  Kortfilms-festival
  Kortfilms-festival

  juni. 2017Syftet med denna festival och de parallella workshops är att uppmuntra och stödja filmstudenter. Vinnarna tilldelas resurser, verktyg och en möjlighet att främja sina studier. Finansieringen drogs in 2016 och det är osäkert om festivalen kommer att fortsätta.

  Corpus Christi
  Corpus Christi

  15 juni. 2017Corpus Christi i Granada är också Festa Mayor. Sextio dagar efter påskmåndagen vaknar staden till liv med många typer av evenemang, ett tivoli, en marionettfestival, sekulära processioner såsom Tarasca och Cabezudos, fyrverkerier och en färgstark flamenco-atmosfär.

  juli
  Almuñécar Jazz Festival
  Almuñécar Jazz Festival

  juli. 2017Jazz en la Costa, Almuñécar, är en förlängning av Granada Jazz Festival och en stor möjlighet att se några av de mest kända artisterna i en lummig, kustnära miljö. Många av de musiker/projekt som framförs är fusion eller latinojazz och passar perfekt in i atmosfären.

  Festival de Swing en Monachil
  Festival de Swing en Monachil

  juli. 2017Swing festival där musik och dans har lika stor betydelse. Stora musiker och dansare från Spanien och utomlands. Gratis workshops för nybörjare och mot betalning för avancerade dansare.

  Flamenco festival \"Summers av Corral Flamenco\"
  Flamenco festival \

  juli. 2017 - aug. 2017Flamencofestival med fans och musik som hålls i Corral del Carbón, Granadas äldsta arab-monument i stadens centrum.

  september
  Alhambra Sound
  Alhambra Sound

  22 sep. 2017 - 23 sep. 2017Helg-musikfestival, pop och rock med en solklar indie-vinkling som samlar musiker, artister, sångare och DJs från hela världen.

  oktober
  Granada Festival för unga filmmakare
  Granada Festival för unga filmmakare

  okt. 2017Denna film festival ägnas till att visa kortfilmer av unga filmare från Spanien och runt om i världen. Finansieringen har varit ett problem och framtiden för denna festival är osäker.

  november
  Festival de Jazz de Granada
  Festival de Jazz de Granada

  nov. 2017Det här är en av de äldsta jazz-festivalerna i Europa. Några av de största artisterna har framträtt här: Miles Davis, Oscar Peterson, Wayne Shorter och många, många fler.

  Granada Hocus Phocus Festival
  Granada Hocus Phocus Festival

  nov. 2017Internationell magifestival som startade 2001 med magishower, tävlingar, en mässa och en särskild galadag för lärare för att ära barns rättigheter.

  Vad kan man göra i Granada

  Alhambra
  Alhambra
  Slottskyrkan
  Slottskyrkan
  Carlos V Palats
  Carlos V Palats
  Albayzín
  Albayzín
  San Nicolas Utkiksplats
  San Nicolas Utkiksplats
  Sacromonte
  Sacromonte
  Albaicin
  Albaicin
  Realejo
  Realejo

  Karta där du kan se var de Spanska skolorna i Granada ligger.

  Världens mest besökta oberoende utbildningkatalog för att boka din språkkurs med hög kvalitet på undervisningen och roliga fritidsaktiviteter. Vi väljer noggrant skolor vi arbetar med för Spanska lektioner och språkkurser från nybörjare till avancerad nivå och du ser listan över Spanska språkstudier utomlands på rekommenderade bra Spanska skolor i Spanien .
  onscroll="return false;">

  Warning: file_get_contents(http://www.languagecourse.net/ext_widget/vt_app_banner_widget.php?native=se&learn=es&anticache=1485236955) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 520 Origin Error in /kunden/humidordiscount.com/webseiten/activ-holidays.com/templates/default/compiled/%%11^11A^11A6E8B3%%page_left.tpl.php on line 23
  Jag gillade
  om LanguageCourse.net
  • Hsing-an (22): En väldigt användbar hemsida där jag hittade... mer
  • Attila (41): Jag är mycket nöjd. Jag hittade mer relevant... mer
  • Dick: Natasha gjorde ett mycket bra jobb! Hon hjälpte... mer