X
Helsingfors
1 språkskola i Helsingfors från
för en 2 veckor Finska-kurs med logi.

Hitta den bästa Finska skolan till bästa pris. Kvalitetsjämförelse, omdömen och specialerbjudanden på gruppkurser för vuxna för att studera Finska i Helsingfors.

Elevernas ranking på skolorna i Helsingfors:
5.0/5.0 (1 utvärdering)

Mer än 2000 kvalificerade lärare i 30 länder världen över är knutna till skolorganisationen. 'Studera och bo i din lärares hem' erbjuder dig den unika möjligheten till en fördjupad... Mer

Kvalitet på undervisning: 5.0/5.0
Sociala aktiviteter och utflykter: 5.0/5.0
Kurskategorier (3) Boende (1)
Hittar du inte det du söker? Jämför fler Finska skolor i eller jämför alla skolor i Finland . Helsingfors:  Karaktären hos Helsingfors skiljer sig till stor del från de andra skandinaviska huvudstäderna. På många sätt känns (och definitivt liknar) staden mer någon av de större städerna i östra Europa. Stora delar av centrala Helsingfors består av kompakta granitblock som blandas med mer karismatiska byggnader. Här finner du även gröna parker, köpcenter och kontorskomplex med glasfasader. Staden är omgiven av vatten på tre sidor och allt som du kan tänkas vilja se ligger på bekvämt promenadavstånd. På gatorna kan du höra ett ungdomligt surrande och den korta sommaren kännetecknas av att gatorna fylls med människor. Då strosar folk längs med stadens gator, shoppar och träffas på någon av de många uteserveringarna. Överallt på gatorna finner du underhållning och uppträdanden. För att upptäcka landets tradition och kultur, kan du exempelvis besöka national- eller konstmuseet.

Fakta om Helsingfors

Befolkning: 559,000 Invånare

Tidszon: +12h. (GMT +2)

Område: Uusimaa, Helsinki

valuta: EUR (1 EUR = 1.0615 USD)

Namn på Stad på Finska: Helsinki

Helsingfors livsstil kvalitetsranking:
5.0/5.0  (1 recensioner av våra tidigare studenter)

Väder Helsingfors

Klimat-tabell
Legend:
Temperatur mitt på dagen
Nattemperatur
Soltimmar
125789996211
Vattentemperatur
1 °C0 °C 0 °C0 °C 5 °C12 °C 19 °C18 °C 16 °C12 °C 8 °C4 °C
Regn
403030304040607060606050

Vad kan man göra i Helsingfors

Old Market Hall
Old Market Hall
Senatstorget
Senatstorget
Esplanadparken
Esplanadparken
Världens mest besökta oberoende utbildningkatalog för att boka din språkkurs med hög kvalitet på undervisningen och roliga fritidsaktiviteter. Vi väljer noggrant skolor vi arbetar med för Finska lektioner och språkkurser från nybörjare till avancerad nivå och du ser listan över Finska språkstudier utomlands på rekommenderade bra Finska skolor i Finland .
onscroll="return false;">
Jag gillade
om LanguageCourse.net
  • Curtis (38): Jag skulle definitivt använda mig av... mer
  • Vyacheslav: Konsulten är en mycket trevlig person och hade... mer
  • Scott (24): LanguageCourse.Net är verkligen en underbar... mer