Portugisiska Språkskolor i Sao Paulo, Brasilien

Sao Paulo
Hitta de bästa Portugisiskaskolan till ett bra pris. Jämförelse av kvalitet, omdömen och erbjudanden för Portugisiskakurser för vuxna och elever i Sao Paulo .
Elevernas ranking på skolorna i Sao Paulo: 4.0/5.0  (46 utvärderingar)
1 språkskola i Sao Paulo Som sträcker sig från 1424 USD till 1424 USD för en kurs i Portugisiska under 2 veckor inklusive boende.

Sao Paulo

Övergripande bedömning: 4.0/5.0  (43 utvärderingar)
Kvalitet på undervisning: 4.3/5.0
Aktiviteter på skolan: 3.0/5.0

Prisexempel (2 veckor):

1424 USD 5% rabatt på undervisningsavgiften på alla kurser på Fast Forward Institute.  Endast när du bokar en kurs i Portugisiska online på denna sida Ytterligare specialerbjudanden tillgängliga. Endast när du bokar din Portugisiskakurs online via denna webbplats. Klicka på skolan för mer information. =
830 USD Group Intensive (Portugisiska-sprakkurser - 20 lektioner per vecka)
+ 504 USD Värdfamiljsboende, Enkelrum, Halvpension
+ 90 USD Skolans administrativa avgift

Fast Forward Institute, Sao Paulo: Skolan ligger i ett finare bostadsområde nära universitet och köpcenter. Mer

Sao Paulo:  São Paulo är idag omtalad för att vara en bra plats att göra affärer på. Här finns allt från utställningar och utomhusföreställningar till fantastiska museer och teatrar. Invånarna i staden förstår sin rätt att leva gott och São Paulo är fylld med restauranger som serverar allt från enkla rätter till gourmetmat på restauranger jämnvärdiga med världens bästa. Eftersom kulturen i stadens olika distrikt skiljer sig åt erbjuds du som besökare att leva sida vid sida med olika vanor och seder. Det är i köket, kulturen och nattlivet som stadens stora tjusning ligger. Hittar du inte det du söker? Jämför fler Portugisiska skolor i Maceió, Olinda, Rio de Janeiro eller jämför alla skolor i Brasilien .
Världens mest besökta fristående Sida för att Boka Språkresor, Portugisiska Lektioner & Portugisiska Språkkurser & Portugisiska Språkprogram utomlands på Portugisiska Skolor i Brasilien
Räkna om (valfri)
veckor
Jag gillade
om LanguageCourse.net
  • Francesco (42): Inga överraskningar i form av dolda avgifter när... mer
  • Vyacheslav: Konsulten är en mycket trevlig person och hade... mer
  • Hsing-an (22): En väldigt användbar hemsida där jag hittade... mer
*krävs